1:2
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

18.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vypjatý zápas mezi Roudným a Motorletem nabídl všechny góly už v prvním poločase


Branky


0

Utkání mezi Pražany a Malší nabídlo všechny tři góly už v prvním poločase. To se za hosty prosadili Hájek s Novotným a za domácí snižoval kanonýr Jasanský. Druhé dějství přineslo už jen vyrovnanou partii, plno tvrdých soubojů a povedené zákroky gólmanů. Společně s ostrými výroky domácích příznivců na adresu hlavního sudího si Motorlet do Prahy odváží všechny body, a dál tak aspiruje na postup do ČFL.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly hostů a "nepovedená" malá domů

Utkání mezi roudenskou Malší a pražským Motorletem začalo velmi zostra. Hned v 6. minutě mohli jít domácí do vedení, když O. Otepka přihrál Píšovi a ten vypálil, jenže Foferka byl ve správný čas na správném místě. O minutu později se poprvé (a rozhodně ne naposled) ozvali příznivci domácího týmu, když Jonáš fauloval Vávru a k nevoli fanoušků Roudného neobdržel žlutou kartu. Za dalších pár vteřin se svou druhou střelou v zápase prezentoval Píša, nezamířil však přesně.

 

V 10. minutě se z první příležitosti prosadil Motorlet. Po rozehrání rohového kopu, odraženém míči a zblokované střele se do balónu opřel Jakub Hájek a krásnou ranou šajtlí se trefil přesně pod břevno! Roudné se pokusilo okamžitě zareagovat, jenže Píšův centr lapil pohotově Foferka. V 15. minutě přišel další roh Pražanů a další rána Hájka, tentokrát šla mimo. Motorlet těžil z rychlých přechodů do útoku, využíval krajů hřiště a byl velmi nebezpečný také při standardních situacích. Malšané se naopak uchýlili k nakopávaným balónům, což bylo jako voda na mlýn po urostlé stopery hostů.

 

25. minuta přinesl druhou branku do sítě Roudného. Hájek zakombinoval s Podzemským, domácí stopeři, čekající na hvizd rozhodčího za faul, se nedohodli s gólmanem Konečným a pro Pavla Novotného nebyl problém vyběhnuvšího brankáře přehodit. Malšané se ale dokázali oklepat. Ve 27. minutě se za obranu jinonických prodral Jasanský a Foferka zázračně chytil!

 

Za dalších šest minut nastala kuriózní situace, když byla hostům odpískána ruka po malé domů, čemuž se nejspíš po právu divili všichni hráči v modrých dresech. Při následné standardce přistrčil R. Otepka míč Martinovi Jasanskému, který vypálil po zemi k tyči a snížil na 1:2! Ve zbytku poločasu měli domácí k dispozici několik standardek, ale nepochodili. Naopak mohli být rádi, že nedostali ještě nějaký gól, protože si zbytečně komplikovali rozehrávku a párkrát málem ztratili míč ve velmi nebezpečném prostoru.

Nervózní druhý poločas

První šanci ve druhé půli měli Pražané. Po nátlaku Motorletu nahrál domácí obránce Hájkovi a jeho střelu zpoza vápna dokázal konečky prstů brankář Konečný vytáhnout. V 56. minutě se do šance dral Píša po centru O. Otepky, k zakončení se ale nedostal. O tři minuty později měli hosté k dispozici standardní situaci po faulu na Novotného. Krolopův míč se dostal až k Hájkovi, který nacentroval na Novotného, ten ale netrefil míč hlavou ideálně.

 

Za pár minut centroval do vápna Pyšek a Podzemského pokus hlavou skvěle zlikvidoval Konečný, k dorážce se dral útočník Novotný, ale i díky pomoci obránců nedokázal dostat míč za brankovou čáru! V 69. minutě se k další střele dostal Píša, po sklepnutí mladého Otepky pálil nad Foferkovu bránu. Druhý poločas se odehrával přibližně ve středu hřiště, ani jeden z týmů si nedokázal vytvořit delší tlak.

 

V 76. minutě pálil Pyšek, Konečný ale neměl s jeho ránou problémy. Za další dvě minuty za hranicí velkého vápna pálil O. Otepka, povedená střela však letěla jen o trochu výš, než měla. Při závěrečném tlaku si Malšané vytvořili dvě pěkné šance. Nejprve střílel po Jasanského centru střídající Turek, Foferka skvěle zakročil! Dvě minuty před koncem se pak po Králově přihrávce dral do zakončení Jasanský, v poslední chvíli ale stačil zasáhnout jeden z hostů a odkopnout míč do zámezí.

 

Ve dvouminutovém nastavení už byla k vidění jen rozkouskovaná hra a tvrdý Píšův úder loktem na solar Tvrdého, kterému vyrazil dech. Za ostrých slov a výkřiků většiny domácích fandů adresovaných hlavnímu rozhodčímu tak skončilo utkání 1:2 ve prospěch pražského Motorletu.



Ohlasy k zápasu


TJ Malše Roudné
Trenér L. Šolc: „Utkání rozhodly dvě naše naivní chyby v úvodu prvního poločasu. Nejdříve jsme špatně vyřešili odkop z šestnáctky po rohovém kopu a vzápětí jsme udělali chybu, že jsme spoléhali na odpískání faulu na našeho hráče v šestnáctce. Po kontaktním gólu jsme bohužel naše šance nedali. Za bojovnost bych pochválil celý tým, proti zdatnému soupeři se kluci ničeho nezalekli. Byli jsme důstojným soupeřem a i přes prohru musím kluky pochválit, že na hřišti nechali, co mohli.“

FK Motorlet Praha
Útočník P. Novotný: „Na domácí jsme vlétli a po brankách Hájka a mne jsme měli zápas pod kontrolou. Pak přišla nesmyslná standardka a Jasanský snížil, domácí ucítili šanci. Nakonec jsme to uhráli, druhá půle nebyla moc koukatelná. Ale důležité tři body, Malše doma body rozdávat nebude. Nejlepší hráč byl Tomáš Foferka.“



Sestavy


TJ Malše Roudné
D. Konečný [-] - M. Jasanský [-] , T. Janoch [-] , M. Tušer [-] , D. Růžička [-] (58. P. Turek [-] ) , J. Píša [-] , O. Otepka [-] , R. Otepka [-] , L. Vávra [-] (79. F. Král [-] ) , J. Vogl [-] , T. Lonsmín [-]

FK Motorlet Praha
T. Foferka [-] - - J. Ptáček [-] , J. Hájek [-] (90. R. Klouček [-] ) (93. R. Klouček [-] ) , J. Jonáš [-] (46. L. Dejl [-] ) , P. Novotný [-] (90. R. Vardanyan [-] ) , V. Kotrba [-] , J. Machurka [-] , J. Pyšek [-] (87. D. Scharf [-] ) , M. Podzemský [-] (72. O. Měska [-] ) , A. Tvrdý [-] , J. Krolop [-]

ŽK: 80. R. Otepka , 89. O. Otepka - 34. T. Foferka , 52. L. Dejl , 64. J. Ptáček .
Hráči zápasu: O. Otepka - T. Foferka , J. Hájek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Vnuk Josef - MATOUŠEK Lukáš, VRCHOTA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.