0:2
(0:0)
61. J. Procházka
68. F. Benhák (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 10:30

19.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rokycany dvěma standardkami předčily Třeboň


Branky


61. J. Procházka , 68. F. Benhák (vl.)
0

Jiskra nepotvrdila zlepšené výkony z posledních kol a vcelku jasně prohrála s Rokycany na svém hřišti. Těm dnes v kombinaci scházela větší přesnost, tak si musely pomoci dvěma úspěšnými standardními situacemi. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas v režii hostů

O záchranu bojující Jiskra přivítala na svém hřišti zatím na jaře se trápící Rokycany. Hned od úvodních minut se ukazovalo, že se Západočeši trápili především výsledkově, ale herně, jako po celou sezónu, předváděli atraktivní fotbal. Dnes jim však chyběl větší důraz a lepší řešení šancí ve velkém vápně.

 

Třeboňští se soustředili především na spolehlivou hru dozadu, což se jim také dařilo. Ve třech případech se také osmělili a vyrazili dopředu do rychlého protiútoku, stejně spolehlivě však fungovala i obrana rokycanských. Když se nepískala ani penalta po stažení Maxy ve vápně hostů a Benhák z trestného kopu napálil pouze břevno, šlo se do kabin za nerozhodného stavu.

Maxova tyč a dvě nevyřešené standardní situace

Druhý poločas začal třeboňským náporem, Jiskra více otevřela hru a málem se také dostala do vedení. Jenže Maxův pokus přibližně z penaltového puntíku orazítkoval jen tyč Vildovy brány. Ta jako by probudila hosty, kteří se posléze znovu chopili taktovky.

 

A když se jim dnes nedařilo kombinací po zemi, tak si pomohli dvěma standardkami. Nejprve se exekuce chopil Spěváček a Jan Procházka balón jemně „lízl“ směrem na zadní tyč – 0:1. O pár minut později zahrával standardku L. Aubrecht a domácí František Benhák smolně přizvedl míč mimo dosah gólmana Skály – 0:2.  

 

Zbytek utkání si už hostující tým zkušeně pohlídal, a konečně tak na jaře stvrdil svůj výkon také výsledkově. Třeboň naopak ztratila druhý zápas v řadě a dál si komplikuje boj o záchranu.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Třeboň
Záložník M. Rossmann: „I když Rokycany držely míč na kopačkách častěji, hráli jsme vyrovnaný zápas. V první půli šel Maxa sám na brankáře, byl stažen ve vápně k zemi, ale rozhodčí penaltu neodpískal. Pak Fanda Benhák trefil břevno z trestňáku snad ze třiceti metrů. V druhé půli Rokycany přidaly, ale byli jsme to my, kdo mohl jít do vedení.“

FC Rokycany
Trenér P. Aubrecht: „Mám pocit, že jsme celý zápas odehráli poctivě a aktivně. Měli jsme víc ze hry a zaslouženě jsme vyhráli. Dnes se mi líbili Honza Procházka, Štěpán Špic a Pavel Grambal.“



Sestavy


TJ Jiskra Třeboň
T. Skála [-] - M. Franěk [-] (79. M. Kodras [-] ) , M. Šafránek [-] , F. Benhák [-] , P. Tůma [-] , T. Maxa [-] , M. Chromčák [-] , D. Kolafa [-] , M. Rossmann [-] , K. Holzepl [-] , J. Matoušek [-]

FC Rokycany
J. Vild [-] - P. Jindřich [-] (84. J. Šafár [-] ) , P. Grambal [-] , O. Král [-] (38. M. Černý [-] ) , D. Skopový [-] (79. J. Kalaš [-] ) , P. Aubrecht [-] , J. Procházka [-] , L. Aubrecht [-] , M. Spěváček [-] (90. J. Klír [-] ) (92. J. Klír [-] ) , J. Hereit [-] , Š. Špic [-]

ŽK: 83. M. Šafránek , 90. T. Maxa - 82. P. Jindřich .
Hráči zápasu: T. Maxa - Š. Špic , J. Procházka , P. Grambal .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Musil Jiří - HURYCH Jan, ŠULCOVÁ Lucie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.