0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 10:30

22.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nervózní derby vyznělo pro Milevsko


Branky


0

Moc kvalitní podívanou dva týmy ze spodních příček tabulky nepředvedly, jediný gól utkání si nechali Vzduchotechnici na nastavení prvního poločasu, když se trefil útočník Dvořák. Zbytek utkání měli více ze hry Rybníkáři, k vážnějšímu ohrožení milevské brány se však nedostali. Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediný gól Dvořáka

Velmi důležitý záchranářský souboj dvou jihočeských divizních klubů se v nedělních dopoledních hodinách odehrál na třeboňské trávě. Domácí chtěli zapomenout na nepovedené vystoupení v Karlových Varech a třemi body ještě vykřesat potenciální naději na záchranu, hosté naopak toužili potvrdit výhru s Rokycany.

 

Prvních třicet minut se hrála vyrovnaná partie bez výraznějších příležitostí. Do vápna se oba týmy dostávaly jen sporadicky a brankáři mohli být relativně v klidu. První šanci si vypracovali hosté, Michalec svou hlavičku poslal mimo tři tyče Skálovy brány. Rybníkáři odpověděli průnikem útočníka Holzepla, který vnikl do milevského pokutového území. V těžké pozici však promáchl.

 

Jediná branka zápasu padla těsně před odchodem do šaten. Vzduchotechnici měli k dispozici standardní situaci a centrovaný balón tečoval Petr Dvořák za záda bezmocného Skály. 

Frustrace a nervozita

Druhý poločas se od toho prvního moc nelišil. Hrálo se od vápna k vápnu, hráči obou týmů kupili jednu nepřesnost za druhou. Postupem času byli především domácí fotbalisté nervóznější a nervóznější, z čehož také pramenily žluté karty.

 

Milevští zodpovědně bránili a nepouštěli Třeboňské do žádného ohrožení Dvořáka v bráně. Frustrace Rybníkářů pak vyústila v druhou žlutou kartu pro Cahynu v 87. minutě. Milevsko se znovu posunulo blíže záchraně v divizi, naopak na udržení Třeboně by si vsadil už málokdo.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Třeboň
Záložník M. Šafránek: „Utkání se mi ani nechce hodnotit po tom, co se u nás dělo. Bohužel se s tím nedá nic dělat, naše šance jsme navíc neproměnili a opět nemáme ani bod...“

FC ZVVZ Milevsko
Trenér K. Syrovátka: „Začali jsme dobře, prvních třicet minut jsme byli aktivní. Pak jsme tam zkazili dvě tři přihrávky a přestalo se nám dařit, dostali jsme se do takové křeče. Důležitý byl gól na konci poločasu, který jsme dali domácím do šatny. Domácí sice ve druhé půli hráli, ale na vlastní půlce. Hráli jsme dnes dobře týmově.“



Sestavy


TJ Jiskra Třeboň
J. Skála [-] - F. Benhák [-] , P. Tůma [-] , T. Maxa [-] , M. Chromčák [-] (75. M. Franěk [-] ) , D. Kodras [-] , D. Kolafa [-] , K. Holzepl [-] (80. R. Diviš [-] ) , J. Matoušek [-] (54. M. Rossmann [-] ) , M. Šafránek [-] , O. Cahyna [-]

FC ZVVZ Milevsko
P. Dvořák [-] - P. Dvořák [-] (90. J. Pinc [-] ) , J. Marvan [-] (75. J. Vodňanský [-] ) , J. Komárek [-] , L. Sedlák [-] , F. Koutník [-] , M. Hajný [-] (46. J. Barda [-] ) , J. Michalec [-] (85. J. Alexa [-] ) , J. Suchan [-] , O. Kosobud [-] , J. Škrábek [-]

ŽK: 39. T. Maxa , 65. M. Šafránek , 76. O. Cahyna , 84. M. Franěk . ČK: 87. O. Cahyna .
Hráči zápasu: P. Dvořák .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Vnuk Josef - HÁDEK Jaroslav, KOUBA Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.