Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 14:00

30.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Mistr se s divizí rozloučil drtivou výhrou


Branky


19. D. Hájek , 40. J. Vaníček , 55. V. Zítek , 60. J. Mojdl , 78. V. Zítek , 90. A. Rampa - 59. P. Svoboda
0

Hořovicko ani v nejmenším nechtělo vypustit poslední utkání sezóny, navíc před vlastními fanoušky. Šesti góly jim připravilo sladkou tečku za veleúspěšným ročníkem, který vyústil v postup do České fotbalové ligy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly do sítě oslabených hostů

Do Hořovic přijeli Strašečtí se značně oslabenou sestavou. Chyběli jim distancovaní Ducár a Hartman a J. Mrázek, který si v utkání s Jindřichovým Hradcem poranil kotník. Navíc se během prvního poločasu zranil Bláha, jehož píchlo v koleni. Na hřišti tak dostali prostor strašečtí dorostenci.

 

Za brankářem Kutem se poprvé rozvlnila síť už v 7. minutě, když se po rohovém kopu opřel do míče jeden z domácích hráčů a ten se pak vrátil k jeho spoluhráči, jenž skóroval. Stál však v ofsajdu, a tak gól platit nemohl. Hosté poprvé zahrozili Svobodou v 18. minutě, leč neúspěšně. Naopak o minutu později si už dvě stovky diváků mohli oslavně zakřičet. Duchoň podskočil balón, Daniel Hájek se dostal za obranu a nikým neatakovaný svou šanci proměnil. Hra se pak přelévala ve středu hřiště, Hořovicko ale dokázalo do konce poločasu ještě jednu branku přidat. Obraně utekl Jakub Vaníček, a i když poprvé neuspěl, tak z dorážky už Kuta překonal.

Gólové hody na závěr

Pět minut po návratu z kabin potáhl míč Palko a poslal ho křižnou nahrávku na Kapka, jenž vybídl ke skórování Kaválka. V poslední chvíli sklouzl do trajektorie míče jeden z hořovických obránců a vychýlil ho na roh! Za dalších pět minut zvýšil už na 3:0 pro domácí střídající Vojtěch Zítek, když využil chybné rozehrávky Trégra.

 

Hosté však nic nezabalili a i nadále se sympaticky snažili držet s divizním mistrem krok. V 59. minutě se ke střele z rohu vápna dostal Patrik Svoboda a díky teči jednoho z bránících fotbalistů se míč došoural kolem bezmocného Herca až za brankovou čáru. Odpověď Hořovických přišla hned za pár sekund a měl ji na svědomí Jan Mojdl, jenž zvýšil na 4:1.

 

Domácí stále neměli dost a pátý gól do Kutovy sítě vstřelil Vojtěch Zítek. V poslední minutě pak završil střelecké hody další střídající fotbalista Antonín Rampa. Hořovicko se tak ve svém posledním divizním představení rozloučilo stylově a potvrdilo, kdo měl v sezóně jednoznačně nejlepší útok.

 

Foto: Facebook FKHořovicko

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit!



Ohlasy k zápasu


SK Hořovice
Obránce L. Kaufman: „Jednoznačný zápas od začátku do konce. Soupeř měl všehovšudy asi dvě střely na branku, z toho jedna mířila mezi naše tyče a skončila takovým nešťastným gólem. Myslím si, že jsme mohli vyhrát i vyšším rozdílem, dost šancí pochytal zkušený brankář hostí. Celý mančaft hrál dobře, mohl bych zmínit dvougólového Vojtu Zítka nebo Kubu Vaníčka, který dal gól z pozice stopera. Byl to spíš týmový dobrý výkon.“

TJ Sokol Nové Strašecí
Asistent trenéra P. Němeček: „Hráli jsme s velkým respektem, ze zajištěné obrany a zálohy, nechtěli jsme dostat hodně gólů. Hořovice nás kvalitou předčily. I tak musím stejně chlapce za bojovnost pochválit, navíc nám chyběli někteří hráči ze základu.“



Sestavy


SK Hořovice
J. Křikava [-] - I. Zítka [-] (46. V. Zítek [-] ) , J. Šubert [-] (46. T. Březina [-] ) , O. Vrabec [-] , J. Mojdl [-] , D. Hájek [-] (61. A. Rampa [-] ) , L. Kaufman [-] , M. Nademlejnský [-] (76. M. Krůta [-] ) , J. Vaníček [-] , J. Petržílka [-] (46. J. Bežó [-] ) , J. Šmíd [-]

TJ Sokol Nové Strašecí
P. Kut [-] - M. Bláha [-] (36. M. Kaválek [-] ) , D. Dolák [-] , J. Trégr [-] , L. Mrázek [-] , M. Mžourek [-] , J. Kapek [-] , P. Duchoň [-] , P. Svoboda [-] , L. Beneš [-] , L. Palko [-]

ŽK: 83. J. Vaníček - 83. P. Svoboda , 90. L. Mrázek .
Hráči zápasu: J. Vaníček , V. Zítek .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Kovářová Veronika - POŽIVIL Jaroslav, HANOUSEK Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.