3:2p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 17:00

19.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žákava ztratila body s poslední Losinou


Branky


0

V devatenáctém kole se střetly i týmy Žákavé a Losiné.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

Pátá Žákava vstupovala do utkání s poslední Losinou v roli velkého favorita. Domácí měli od úvodních minut územní převahu, ale bez nějakého většího efektu. Hosté se soustředili především na defenzivu a snažili se hrozit z rychlých protiútoků. Žákava mohla jít zhruba po dvaceti minutách hry do vedení, ve velké šanci byl Václav Mencl, brankáře hostí ale nepřekonal. Losiná potrestala svého soupeře ve 30. minutě, kdy ji poslal do vedení záložník Libor Šindelář. Žákavští ale dokázali najít odpověď ještě do konce prvního poločasu. Ve 38. minutěš využil centru z pravé strany Václav Mencla a tváří v tvář brankáři odčinil své předchozí zaváhání. Poločasové skóre bylo tedy nerozhodné 1:1.

Ani druhá půle nepoznala vítěze

Druhý poločas měli domácí opět mírnou převahu, efektivnější byli ale hosté. Svého soupeře zaskočili v 54. minutě, kdy se jim podařilo dostat do vedení zásluhou Tomáše Hracha. Hráči Žákavé byli jako opaření a nemohli se dlouho vzpamatovat z nepříznivého stavu. Nedařila se jim kombinace, byla na nich vidět velká nervozita. Postupem času se ale uklidnili a začali hrát svou hru. V 72. minutě přišlo dokonce vyrovnání z kopačky Aleše Huňáčka, který využil centru z pravé strany a z úhlu akrobaticky překonal brankáře hostí. Závěr utkání byl opatrný z obou stran, domácí měli větší vůli zvítězit, skóre se ale již neměnilo. Konečný stav zápasu byl tedy 2:2, musely rozhodnout penalty.

Bod navíc zůstal v Žákavé

V penaltovém rozstřelu byli šťastnější domácí a po trefách Tomáš KosnaraAleše Huňáčka Ondřeje Soukupa zvítězili v poměru 3:2 a připsali si bod navíc. Před zápasem si ale určitě představovali body tři.



Ohlasy k zápasu


FK Žákava
Miloslav Šula: Byl to hodně špatný zápas, fotbal nebyl pohledný ani z jedné strany. V první půli jsme neproměnili dvě vyložené šance, díky kterým jsme mohli jít do vedení, takhle jsme vždy museli dotahovat. Mizerný výkon celého týmu.




Sestavy


FK Žákava
V. Ouřada [-] - S. Nekola [-] , J. Tišl [-] - M. Skala [-] , P. Volf [-] , O. Soukup [-] , A. Huňáček [-] - J. Šimeček [-] (60. Z. Váňa [-] ) , V. Mencl [-] , J. Smazal [-] - J. Saro [-] (89. T. Kosnar [-] )

TJ Sokol Losiná
M. Zbiň [-] - P. Novotný [-] , K. Voráček [-] (70. D. Matulka [-] ) , V. Hajšman [-] - P. Tančouz [-] , L. Šindelář [-] , M. Veleman [-] , Z. Svoboda [-] - D. Zeman [-] , O. Tic [-] , T. Hrach [-] -

Hráči zápasu: L. Šindelář .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Křen Jiří - STUNA Zdeněk (N), KAŠPAR Čestmír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.