3:2p.
(2:0)
66. M. Veverka (vl.)
74. T. Fuchs
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 17:00

30.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sušice uhrála v Mýtě bod a po roce se vrací do divize!


Branky


16. O. Kříž , 29. M. Švejda - 66. M. Veverka (vl.) , 74. T. Fuchs
0

O titulu je rozhodnuto! Stává se jím exdivizní Sušice!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výborný začátek domácího mužstva

Nejsledovanější utkání posledního kola krajského přeboru se odehrálo bezesporu v Mýtě, kam se sešly více než tři stovky diváků, mimojiné i sušičtí ultras, kteří se přišli podívat na to, jak velká zápletka v nejvyšší krajské soutěži dopadne. Zápas neměl rozhodnout jen o celkovém vítězi ligy, ale také o tom, zda se Mýto po roce vrátí zpět do 1.A třídy, nebo si minimálně na týden ještě své působení v přeboru prodlouží bojem v baráži. Sušickým jakoby by ale tíha zodpovědnosti svázala nohy a první minuty byla jasně v režii domácího Slavoje. Ten se do první velké šance dostal v 16. minutě. Tvrdou střelu zpoza vápna zblokoval rukou za cenu penalty Ondřej Skrbek a Ondřej Kříž svou šanci využil a poslal domácí do vedení. To mohl v zápětí smazat Imrich Varga, jehož hlavička orazítkovala pouze tyč, následný protiútok zblokoval před dotírajícím Hereitem na poslední chvíli Jakub Melka. Ve 29. minutě ale byl on a s ním i celá sušická obrana překonána podruhé. Na rohový kop Veverky si naskočil Martin Švejda a krásnou hlavičkou zvýšil na 2:0. V tu chvíli se sušický titul zdál nenávratně ztracen v mýtských lesích, Rozvadov totiž vedl již 3:0.

Velký comeback a vlna oslav

V průběhu druhé půle ale přišel zvrat, který asi málokdo čekal. Na hřiště se s Tomášem Klímou dostal i srdcař a velký hecíř Pavel Hrubec, který zařídil výhru o týden dříve proti Rokycanům. Hrající asistent trenéra vybojoval po pár minutách na hřišti rohový kop. Ten rozehrál Miroslav Vrhel přesně na nohu Jakuba Melky, jenž i s pomocí teče Michala Veverky vstřelil kontaktní branku, která hosty vrátila zpět do zápasu. Od té chvíle existovalo na hřišti jen jedno mužstvo. Mýto se snažilo bránit výsledek, Sušice nastoupila k drtivému tlaku, který vyvrcholil o osm minut později. Vrhel se protáhl po pravém křídle až na hranici vápna a jeho přetažený centr našel na zadní tyči zapomenutého Tomáše Fuchse, který vyrovnal stav utkání na 2:2. Ten vydržel až do poslední minuty, po které se obě mužstva dověděla výsledky, na které se čekalo - Zruč vyhrála v Holýšově a Přeštice zaváhaly doma s Chotíkovem. Ještě před penaltovým rozstřelem propukl na hřišti obrovský gejzír emocí, jak těch smutných, tak těch šťastných. V penaltách si poté domácí hráči alespoň lehce spravili chuť a po vítězné penaltě Martina Švejdy mohou říct - sestupujeme, ale porazili jsme vítěze!

Report z oslav zde!



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Mýto
Jan Basl, vedoucí domácích: "Výborným způsobem se nám povedl první poločas a až do nějaké šedesáté minuty jsme se prezentovali aktivní hrou. Poté nám bohužel došly síly a Sušice dokázala vyrovnat. My jsme sice věděli výsledek z Holýšova, ale alespoň jsme zvládli penalty a s krajem se rozloučili výhrou proti celkovému vítězi soutěže."

TJ Sušice
Martin Kalný, hráč hostů: "Do zápasu jsme vstoupili asi paradoxně s malou chutí a hodně nás srážela i nervozita. Soupeř nám do půle dal dvě branky a pro nás to nevypadalo dobře. Do druhého poločasu jsme se ale vydali bojovat a vyšlo to! Máme titul!"



Sestavy


TJ Slavoj Mýto
M. Špicl [-] - J. Hereit [-] (84. L. Heřmanský [-] ) , M. Švejda [-] , O. Kříž [-] (79. Z. Buchar [-] ) , M. Lupáč [-] (54. P. Ulrich [-] ) , P. Bejček [-] , M. Brož [-] , M. Světlík [-] , R. Fišer [-] , F. Zikmund [-] , M. Veverka [-]

TJ Sušice
K. Gill [-] - O. Skrbek [-] , J. Melka [-] , T. Fuchs [-] - J. Kysilka [-] , J. Skuhra [-] (63. P. Hrubec [-] ) , J. Skála [-] , P. Hubáček [-] (63. T. Klíma [-] ) - M. Vrhel [-] , I. Varga [-] - P. Matějka [-]

ŽK: 17. M. Lupáč , 50. F. Zikmund , 57. P. Ulrich .
Počet diváků: 320. Rozhodčí: Burda Miloš - VOCELKA Milan, MAROUŠEK Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.