1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 17:00

27.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rychnov jediným gólem zdolal Jičín


Branky


0

Vyrovnaný zápas mezi Rychnovem a Jičínem rozhodli podle pravidla "nedáš-dostaneš" fotbalisté Rychnova, kteří se v poslední desetiminutovce ujali rozhodujícího vedení. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

Fotbalisté Rychnova potvrzovali svoji jarní formu i v zápase s Jičínem. Domácí fotbalisté se drželi na míči, dávali si ho rychle od nohy a tím hostům ztěžovali napadaní. Hráči Jičína se však neuzavírali do obrany, i oni byli schopni probojovat se na polovinu Rychnova, kde rozjížděli své útočné kombinace. První velkou šanci měli domácí. Ve dvacáté minutě se Rychnovští po prodloužení autového vhazování dostali za hostující obranu. Domácímu střelci se sice podařilo překonat jičínského gólmana Michala Puše, střela ale nakonec skončila pouze na tyči, od které se odrazila do náručí hostujícího brankáře. Více času drželi míč na svých kopačkách domácí, a proto museli Jičínští hrát přímočařeji. Většina střel, které hosté vypálili na domácí branku, však končila zblokována rychnovskými obránci.    

Ve dvacáté sedmé minutě málem ohrozili vlastního brankáře obránci Jičína. Centrovaný rychnovský balon se v malém vápně nebezpečně odrážel od jičínských obránců, aby nakonec těsně minul levou tyč a skončil v autu. I ofenzivní hráči Jičína se prezentovali urputnou snahou o vstřelení branky. Díky dlouhým balonům za rychnovskou obranu se hosté párkrát dostali do úniku proti domácí brance. Z těchto duelů ale vycházel vítězně rychnovský gólman Jan Vrána, který neohroženě vybíhal proti hráčům Jičína.

 

Rychnovští vedli své útoky po křídlech. Ve třicáté páté minutě přišel do vápna Jičína dobrý centr z levé strany. Centr se odrazil na hranici vápna k domácímu hráči, který okamžitě vystřelil. Brankář Michal Puš si ale se střelou poradil a hned nato předvedl další reflexivní zákrok proti hlavičce domácích. Ani ve zbytku poločasu žádný z gólmanů nekapituloval, první poločas tak skončil bezgólovou remízou. 

Nedáš-dostaneš

Ve druhém poločase pokračovala oboustranně vyrovnaná partie. Svá pokutová území už si ale obě strany střežily bedlivěji než v prvním poločase, a proto většina zakončení přicházela zpoza vápna. Střely rychnovských i jičínských hráčů ale postrádaly přesnost i razanci, a tak s nimi neměli brankáři výraznější problémy. Rozhodující momenty přišly v poslední desetiminutovce. V osmdesáté první minutě se Jičínu podařilo přečíslit domácí v jejich pokutovém území. Zakončující hráč Jičína tak dostal více prostoru, gólovou radost ale hostům překazil brankář Jan Vrána, který jičínskému hráči zmenšil střelecký úhel a vrazil míč na roh. Vzápětí, poté, co se domácí ubránili rohovému kopu Jičína, se do protiútoku dostali i Rychnovští, kteří ve dvou hráčích překonali čtyřčlennou obranu Jičína. Rychlou akci domácích zakončil Jakub Jedlinský, který prostřelil Michala Puše a několik minut před koncem poslal Rychnov do vedení 1:0. Jičín v závěru zápasu hrozil převážně díky nakopávaným balonům do vápna Rychnova, ve vzdušných soubojích o balon ale kraloval domácí gólman Vrána, který neinkasoval ani v závěru dvouminutového nastavení. Rychnov zvítězil nad Jičínem 1:0.  



Ohlasy k zápasu



SK Jičín
Miroslav Jeník - trenér SK Jičín: Těžko se mi hledají nějaká slova, museli nastoupit tři 16 letí dorostenci. Je to naprosto zbytečná porážka, ke které jsme přispěli svou nemohoucností v útočné fázi. A když jsme ze stoprocentní šance deset minut před koncem nedali gól a vzápětí z té samé akce inkasovali, odjíždíme s porážkou. Jedno pozitivum na dnešním utkání ale najdu - výkon našeho Honzy Míky.



Sestavy


FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
J. Vrána [-] - M. Pups [-] , L. Brandejs [-] , M. Bárnet [-] , D. Trejtnar [-] (56. F. Stieber [-] ) - R. Zajíček [-] , M. Semerád [-] (75. J. Jedlinský [-] ) , S. Pohl [-] - J. Počtýnský [-] (87. P. Ullrich [-] ) , L. Volný [-] (90. M. Hanyk [-] ) , O. Stieber [-] (64. J. Švarc [-] ) -

SK Jičín
M. Puš [-] - M. Šaroun [-] , F. Materna [-] , T. Veg [-] , M. Jeník [-] - T. Klaban [-] , T. Haken [-] , J. Míka [-] , M. Kocourek [-] , M. Miler [-] (84. V. Horáček [-] ) - J. Nálevka [-] (59. P. Horáček [-] )

ŽK: 43. O. Stieber , 66. M. Pups , 83. J. Jedlinský - 79. M. Jeník .
Počet diváků: 48. Rozhodčí: Slavíček Lukáš - FRYŠ Milan, BEČVÁŘ Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.