J. Dvořáček 18. (p.)
L. Khun 63.
3:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 17:00

28.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Provodov ve vyrovnaném utkání zdolal Trutnov


Branky


18. J. Dvořáček (p.) , 63. L. Khun - 90. P. Doubic
0

V prvním poločase měli územní převahu hosté, kteří ale branku na rozdíl od domácích nevstřelili. Ve druhé půli se Trutnovští snažili vyrovnat, místo toho ale přišel druhý zásah domácích. Trutnovu se v posledních vteřinách podařilo už jen snížit na 2:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Provodov se ujímá vedení

V prvním poločase měli větší převahu v držení míče hosté. Trutnovští se zároveň dostali k několika střeleckým pokusům, které však domácímu gólmanovi Liboru Vachovi příliš starostí nezpůsobily. Jako první se do vedení přesto dostali domácí, kteří pro své útoky využívali křídelní prostory. V osmnácté minutě se po levé straně dostal do vápna hostů Lukáš Khun. Jeho postup zastavil trutnovský brankář Lukáš Tichý, který při svém obranném zákroku sice zasáhl spolu s unikajícím Lukášem Khunem i balon, rozhodčí přesto nařídil pokutový kop. K penaltě se postavil Jiří Dvořáček, který prudkou ranou do pravého horního rohu nedal gólmanovi šanci. Inkasovaná branka přibrzdila úvodní nápor Trutnovských, a do hry se tak více dostávali domácí. Ve dvacáté druhé minutě se k míči ve vápna dostal Lukáš Khun, jeho střelu ke vzdálenější tyči ale brankář Lukáš Tichý vychytal. Ve dvacáté šesté minutě se ke své disciplíně dostal domácí kapitán Ondřej Nejman a jeho střela z přímého kopu mířila jen těsně vedle levé tyče. Trutnovští se dostali k velkému množství standardních situací, zakončení ani centy však nebyly přesné a nenacházely své cíle určení. Před koncem poločasu se po skrumáži ve vápně dožadovali penalty i hosté, rozhodčí ale další pokutový kop neodpískal a poločas skonči vedením domácích 1:0. 

Hosté korigují až v závěru zápasu

Ve druhém poločase museli hosté otevřít hru, což znamenalo možnosti rychlých protiútoků domácích. Trutnovští se ve vápně domácích nedokázali příliš prosadit, když už se hosté probojovali až před soupeřovu branku, odkládali zakončení tak dlouho, až se vykombinovali zpět do středu hřiště. V šedesáté minutě se mohli domácí dostat do protiútoku, Michal Rojšl si ale nechal míč odskočit od kopačky, a proto jen následně nestihl zpracovat. Rozhodující moment přišel v šedesáté třetí minutě. Trutnovský nevyšel pokus o ofsajdovou past a za jejich obranu se dostala hned trojice domácích hráčů. Gólové pohromě svým vyběhnutím nezabránil ani gólman Tichý. Lukáš Khun trutnovského brankáře lehkým lobem přehodil a zakončil do odkryté sítě. Provodov se tak ujal dvougólového vedení. Trutnovští se v závěru snažili o kontaktní branku, ta ale přišla příliš pozdě. Až v první minutě nastavení se k volnému míči ve vápně dostal Patrik Doubic, který bez přípravy prostřelil Libora Vacha. Na další góly už ale Trutnovu nezbyl čas. Provodov se tak mohl radovat z výhry 2:1. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Provodov
Petr Dudek - trenér Sokol Provodov: Do utkání jsme nastupovali s vědomím jisté záchrany a podle toho také vypadal první poločas, po kterém jsme šťastně vedli 1:0. Ve druhé půli se hra zlepšila a vytvářeli jsme si gólové šance. Jednu z nich proměnil Lukáš Khun. Mrzí nás inkasovaná branka v 90. minutě. Hosté hráli pěkný fotbal a přejeme jim záchranu.




Sestavy


TJ Sokol Provodov
L. Vacho [-] - K. Belák [-] , L. Nejman [-] (46. T. Fiedler [-] ) , L. Nožka [-] (73. R. Goll [-] ) , J. Chmelík [-] - L. Khun [-] , D. Bogusz [-] , P. Kratěna [-] , O. Nejman [-] - J. Dvořáček [-] , M. Rojšl [-] (82. L. Bek [-] )

MFK Trutnov B
L. Tichý [-] - M. Vyhnánek [-] , P. Ficner [-] , M. Kancok [-] , M. Přívratský [-] (82. M. Hejna [-] ) - D. Rejl [-] , P. Doubic [-] , J. Vomočil [-] , T. Groer [-] - O. Šulitka [-] , Z. Doubic [-]

ŽK: 66. M. Vyhnánek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Rychtár Tomáš - SVOBODA Radek, DUJSÍK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.