0:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 13:30

17.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Benešovské problémy se sestavou pokračovaly i proti Unionu


Branky


0

Hostům z Bynova vystřelil tři body střídající Sobotka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dokud měl Benešov síly, nehrál špatně

Domácí trenér Jan Polanský musel oželet absenci čtyř hráčů základní sestavy. Lépe do utkání ale vstoupil právě Benešov. Obrovskou šanci vzápětí zlikvidoval Jeřábek, brankou neskončilo ani několik benešovských rohových kopů. Domácí půl hodiny diktovali tempo hry, ale branka z toho nebyla. A když Eichelmann skluzem těsně minul Očipkovu nahrávku, šlo se do kabin za stavu 0:0.

Střídající Sobotka byl parádním žolíkem

Do druhého poločasu naskočil v dresu Unionu Sobotka. Později se ukázalo, že to bylo velmi dobré střídání. Do vedení se hosté dostali v 55. minutě. Kapitán Brázdil prostrčil do vápna na Sejkoru, který byl při pokusu o střelu sražen. Rozhodčí ponechal výhodu, jelikož míč se dostal k Očipkovi, na kterého byla další penalta. Rozhodčí dále nechával výhodu, jelikož míč si připravoval ke střele Sobotka. Sice byl při ní opět penaltově stažen, ale přesto v pádu dokázal dostat míč do branky - 0:1. Pojistit děčínské vedení se povedlo opět Sobotkovi v 62. minutě. Do vápna mu míč ideálně připravil Očipka a Sobotka gólmana nekompromisně pokořil prudkou ranou mezi nohama - 0:2. To domácí, kterým docházely síly, zlomilo. Union si pak zbytek utkání pohlídal a odvezl si domů cenné tři body.







Ohlasy k zápasu


MSK Benešov nad Ploučnicí
Jan Polanský, trenér MSK Benešov n. Pl.: "Opakovala se situace z minulého týdne. Opět nám chybělo několik hráčů, zase nás bylo přesně jedenáct. A zase jsme vydrželi do první branky, pak kluci odpadli. Hosté měli plnou lavičku a postupně sestavu prostřídali. V tom byl velký rozdíl."

TJ Union Děčín
Libor Eichelmann, vedoucí TJ Union Děčín: "Tohle vítězství bylo tvrdě odmakané a hlavně nesmírně důležité, jelikož nás teď čekají utkání s mužstvy z horní poloviny tabulky, do kterých však můžeme jít poměrně v klidu. Pochvalu zaslouží celý tým."



Sestavy


MSK Benešov nad Ploučnicí
J. Minařík [-] - R. Kolář [-] , J. Jäger [-] , D. Marek [-] , D. Mottl [-] , R. Horvát [-] , V. Verbíř [-] , M. Hora [-] , P. Ondrejkovič [-] , M. Sihelník [-] (74. J. Doktor [-] ) , J. Staněk [-]

TJ Union Děčín
S. Jeřábek [-] - J. Němec [-] (78. J. Nedvěd [-] ) , V. Bedrníček [-] , M. Němec [-] (71. D. Fojt [-] ) , T. Humlíček [-] - J. Sejkora [-] , L. Eichelmann [-] (87. M. Zvolský [-] ) , Z. Brázdil [-] , B. Bezouška [-] - J. Mrváň [-] (46. F. Sobotka [-] ) , P. Očipka [-]

Hráči zápasu: T. Humlíček , F. Sobotka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Živnůstka Filip - PLZÁK Daniel, KARASINSKI Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.