4:3p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 17:00

17.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobkovice zase ztrácely vedení, zvládly alespoň pokutové kopy


Branky


15. D. Příhonský (p.) , 48. R. Štol , 69. M. Štol - 4. M. Vavrinec , 60. P. Bandas , 73. M. Bužík
0

Poslední tým tabulky nakonec proti Hornímu Podluží vybojoval dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Příhonský se uvedl gólem

Dobkovický trenér Zdeněk Štol postrádal vykartovaného brankáře Vlka, naopak poprvé na jaře nastoupil kanonýr Příhonský. Čechie začala lépe, Bulejko přihrál ve vápně Vavrincovi, který prostřelil Tomáše. Po patnácti minutách bylo vyrovnáno. Bulejko nešťastně uklouzl a fauloval jednoho z domácích hráčů. Následnou penaltu proměnil Příhonský. Dobkovice byly více na míči, ale šance si vytvářela také Čechie. Domácí podržel brankář Tomáš, na druhé straně zase hosty zachránila tyč. Podluží se zlobilo na rozhodčího, když nepotrestal ostrý faul na Vavrince pokutovým kopem. Pro útočníka Čechie díky zranění utkání skončilo.

Bandas kritizoval sudího a musel pod sprchy

Z druhé půle uběhly tři minuty a domácí srovnali. Prosadil se agilní Radek Štol. Jenže po hodině hry bylo zase vyrovnáno. Po rohovém kopu se Bandas zjevil na přední tyči a bylo to 2:2. Pak předvedl slabší chvilku Hoffmann. Brankář Čechie neudržel centrovaný míč, který do sítě dorazil Michal Štol. Jenže Podluží předvedlo dobrou morálku a opět vyrovnalo. Po sedmi minutách na hřišti dotlačil za Tomáše odražený míč střídající Bužík. Pak neudržel nervy na uzdě útočník Bandas, když po faulu okomentoval hlavního rozhodčího a po červené kartě pro něj utkání předčasně skončilo. Dobkovice se tlačily za vítěznou trefou, ale hosté remízu uhájili.

Podluží podruhé na jaře penalty nezvládlo

V penaltách byly lepší Dobkovice, které se mohly spolehnout na Tomáše. Naopak hosté prohrály na jaře druhý rozstřel, poprvé se tak stalo v Malšovicích.



Ohlasy k zápasu


SK Dobkovice
Zdeněk Štol, trenér SK Dobkovice: "Bylo to velmi podobné utkání, jako před dvěma týdny proti Chabařovicím. Skóre se přelévalo, my jsme dvakrát vedli. Mrzí mě, že jsme to vedení neudrželi. Chtěli jsme tři body, ale máme jen dva. Ale ta remíza byla asi zasloužená."




Sestavy


SK Dobkovice
M. Tomáš [-] - J. Řeháček [-] (86. V. Fous [-] ) , M. Tomášek [-] , T. Dyrynk [-] , R. Vacek [-] , M. Štol [-] , R. Štol [-] , P. Doksanský [-] , D. Příhonský [-] , M. Lohnický [-] , M. Popčák [-]

TJ Čechie Horní Podluží
J. Hoffmann [-] - L. Sobota [-] , M. Petružálek [-] , V. Riedel [-] - J. Chaloupecký [-] , M. Fučík [-] (66. M. Bužík [-] ) , M. Bulejko [-] , L. Peleška [-] - M. Drátovník [-] , P. Bandas [-] , M. Vavrinec [-] (46. T. Kovač [-] )

ŽK: 5. T. Dyrynk , 42. M. Tomáš , 84. M. Popčák , 90. M. Štol - 18. M. Drátovník , 37. P. Bandas , 86. M. Bulejko . ČK: 78. P. Bandas .
Hráči zápasu: M. Tomáš , R. Vacek - M. Vavrinec , M. Drátovník .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Mollinger Lukáš - FORMÁNEK Tomáš, TESKA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.