FOTO: Chabařovice v derby herně zklamaly


Branky


18. M. Kytka (p.) - 41. P. Weber , 63. P. Uhlíř , 89. P. Mrvečka
1

V důležité bitvě o šest bodů byl Chlumec lepší a zaslouženě vyhrál 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brankář Král předvedl obrovskou hrubku

Do důlěžitého utkání dvou týmů, které jsou na mapě od sebe opravdu blízko, začali lépe domácí. Chlumec sice trefil tyč, ale na hřišti rozhodně nedominoval. Chabařovice šly do vedení v 18. minutě, kdy pokutový kop po odpískané ruce proměnil Kytka. Už to vypadalo, že si Slovan těsné vedení vezme i do kabin. Jenže ve 41. minutě vyrobil velkou chybu brankář Král, když podběhl trestný kop Webera skoro z poloviny hřiště.

Po druhé brance Chabařovice odpadly

Po změně stran přišla pro domácí další rána. Po druhé žluté kartě šel ven Karel Král a Chlumec měl k dispozici dlouho přesilovku. Tu využil v 63. minutě, kdy domácí obrana zaváhala s rozehrávkou a Uhlíř z brejku obstaral vítěznou trefu. Domácí se položili a jejich hra byla hodně křečovitá. Minutu před koncem je dorazil Mrvečka, který po chybě domácích ve středu hřiště zakončil gólově samostatný únik. Zatímco Chlumec podruhé v řadě vyhrál, Chabařovice klesly na předposlední pozici.

!!! Dáváme každému možnost vyjádřit svůj názor. Hodnotit s komentářem může každý registrovaný Úroveň zápasu, Rozhodčího (!!!), Hráče utkání a další, jako hrací plochu, zázemí stadionu a dokonce třeba klobásu a nápoje. Nakonec může každého hráče oznámkovat 1-10, kde 10 je Top.!!!

 



Ohlasy k zápasu


FK Slovan Chabařovice
Aleš Miltner, trenér Slovan Chabařovice: "Hráči mě výkonem zklamali. V tak důležitém zápase mi chyběla bojovnost, nasazení a pověstné srdíčko. Chlumec byl lepší a výhru si zasloužil. Nás nejprve nalomila minela brankáře a ta červená to všechno dokončila. Po druhé trefě soupeře to byla křeč a my už se z ní do konce zápasu nedostali."

TJ Chlumec
Petr Škvor, trenér TJ Chlumec: "Chybělo nám šest hráčů, v sestavě jsem musel improvizovat. Prohrávali jsme po pro mě nepochopitelně odpískané penaltě. Pomohla nám chyba brankáře. Naše vítězství mohlo být daleko výraznější."



Sestavy


FK Slovan Chabařovice
L. Král [-] - V. Kršňák [-] , K. Král [-] , M. Korunka [-] , J. Hloušek [-] - J. Vobecký [-] (65. D. Prekop [-] ) , L. Eichler [-] , P. Doubek [-] (69. T. Mohaupt [-] ) , R. Hural [-] , M. Kytka [-] - R. Netolička [-] (51. M. Levinský [-] )

TJ Chlumec
M. Kubec [-] - L. Šulc [-] , M. Šindelář [-] , P. Weber [-] , P. Valenta [-] , P. Semenský [-] , L. Mach [-] , P. Uhlíř [-] , P. Mrvečka [-] , L. Vacovský [-] , M. Semenský [-]

ŽK: 31. M. Korunka , 40. K. Král , 60. V. Kršňák , 82. D. Prekop - 23. M. Semenský , 28. P. Mrvečka , 44. P. Semenský , 63. P. Uhlíř , 82. L. Šulc . ČK: 52. K. Král .
Hráči zápasu: P. Uhlíř , P. Weber .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Vydra Jiří - SMREČEK Ladislav, CVACHOUŠEK František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
26. 4. 2016 07:59
Dobrý den, chybí střelec gólu z 63. minuty. Penalta byla oprávněná (nestihl jsem vyfotit), naopak měl být vyloučen hráč Chlumce za hrubý zákrok na domácího útočníka (potrestáno pouze žlutou kartou), ale jinak rozhodčí velice přesný. Hezký den :-), JH