3:2p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 13:30

20.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malšovice na jaře doma neprohrály


Branky


0

Ani Přestanov nezlomil malšovické kouzlo. Domácím opět vyšly penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Faul Krušiny dostal domácí do hry

Před vzájemným zápasem měly oba celky problémy se sestavou, na obou stranách chyběla řada hráčů. Na podzim vyhrál Přestanov doma nad Malšovicemi 3:1. Body rozhodně více potřebovaly domácí, kteří bojují o záchranu. Naopak hosté by rádi udrželi kontakt s čelem tabulky. Prvních deset minut patřilo domácím. Pak jim ale Přestanov dal ledovou sprchu. Pecháček po rychlém brejku vysunul Šmejkala, který si poradil s mladým brankářem Kolingerem. Po brance se hra vyrovnala. Po rohu mohl zvýšit Strouhal, ale jeho volej skončil jen ve skrumáži před brankou. Po půl hodině hry Malšovice vyrovnaly. Přestanovský Krušina totiž nešťastně fauloval ve vápně jednoho z domácích hráčů a kopala se penalta. Tu proměnil David Kutzler. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu 1:1.

Malšovice vedení neudržely

Po změně stran vlétly do utkání daleko lépe Malšovice. Byly aktivnější a vytvořily si tlak. Vše korunovala 58. minuta kdy jeden z domácích pronikl do vápna a jeho střílený centr uklidil do sítě Nedělka. Domácí pak měli několik možností, aby přidali třetí branku, která by asi rozhodla. To se jim ale nepovedlo. A v 75. minutě přišel od Přestanova krutý trest. Hosté rozehráli od půlky hřiště pěknou kombinační akci a Šmejkal střelou z vápna vyrovnal na 2:2. Brankář Kolinger asi neměl čisté svědomí. Posledních patnáct minut už žádnou branku nepřineslo, utkání tak dospělo do penaltového rozstřelu. Pro Malšovice to byl na jaře už třetí jarní zápas, který rozhodovaly právě pokutové kopy.

Kolinger vychytal cenný bod

Penalty Malšovicím na jaře prostě jdou, vyhrály totiž třetí rozstřel v řadě. V nich domácím pomohl brankář Kolinger. Dvanácté Malšovice tak díky dvěma bodům zůstaly v kontaktu se soupeři, kteří jsou v tabulce nad nimi. Přestanov zatím získal 34 bodů a je pátý. V dalším kole jedou Malšovice do Děčína, kde je čeká utkání proti tamnímu Unionu. Přestanov hraje opět venku, tentokráte v Krupce proti tam hrajícímu Unčínu.



Ohlasy k zápasu


FK Malšovice
Radovan Urban, funkcionář FK Malšovice: "Po delší době byl z naší strany k vidění pěkný fotbal. Jen škoda, že jsme neudrželi vedení. Dva body bereme."

TJ Přestanov
Pavel Plecitý, trenér FK Přestanov: "Utkání nebylo zrovna pohledné, náš tým byl oslaben o řadu hráčů a přesto se nám podařilo vyrovnat. Pokutové kopy nám už nevyšly. Teď zajíždíme opět ven do Unčína, kde by jsme chtěli odčinit dnešní ztrátu dvou bodů a držet tak kontakt v boji o přední místa v tabulce."



Sestavy


FK Malšovice
P. Kolinger [-] - D. Nedělka [-] - T. Klínský [-] , D. Kutzler [-] , J. Kudrna [-] , A. Dědič [-] - P. Veselý [-] - J. Kutzler [-] (68. O. Radosta [-] ) , P. Hora [-] , O. Línek [-] , P. Hvozdovič [-]

TJ Přestanov
J. Staněk [-] - P. Šmejkal [-] , M. Pecháček [-] - J. Voráček [-] , M. Krušina [-] , J. Stupka [-] , M. Velek [-] , P. Strouhal [-] , V. Vyšata [-] , J. Hladík [-] (34. J. Pavlík [-] ) , R. Němeček [-]

ŽK: 35. P. Hora , 49. T. Klínský , 78. P. Hvozdovič , 81. O. Radosta - 34. P. Šmejkal , 47. J. Voráček , 75. V. Vyšata , 80. P. Tvrdík .
Hráči zápasu: A. Dědič , D. Kutzler - P. Šmejkal .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Dušík Zbyněk - TRÉGR Václav, JIRSÁK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.