2:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 13:30

20.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Podluží poprvé na jaře vyhrálo!


Branky


0

Čechie konečně zabrala a doma udolala Chlumec 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výkon domácích byl hodně nervózní

V lepší herní formě se před vzájemným zápasem rozhodně nacházeli hosté z Chlumce, kteří bodovali pětkrát v řadě. To Horní Podluží se hodně trápí. Na jaře ještě nevyhrálo a z první poloviny tabulky postupně spadlo do míst, kde to "smrdí" sestupem. Výkon domácích byl lehce nervózní a hodně upracovaný. Chlumec si vypracoval tři zajímavé šance, které ale gólem neskončili. Čechie vsadila na bojovnost a hrozila hlavně ze standardních situacích. Kombinační hra se jí vůbec nedařila, takže šancí bylo na domácí straně jako šafránu. Nikdo se tak nemohl divit, že se po nepříliš povedeném prvním poločase šlo do kabin za stavu 0:0.

Vyloučení Bulejka paradoxně pomohlo Čechii

Na podzim Horní Podluží vyhrálo v Chlumci 2:0. A historie se opakovala i na jaře. Domácím paradoxně pomohlo vyloučení špílmachra Bulejka, který dostal během dvanácti minut dvě žluté karty a musel pod sprchy. Hosté se začali tlačit více do ofenzivy a trochu otevřel obranu. Poprvé toho využil v 70. minutě Bandas, který těžil z dobrého pasu od Riedla. Do dalších brejků se dostal Bandas a po něm i Peleška. Ale pojistku domácí nepřidali. Tedy zatím. Co se nepodařilo "matadorům" dokázal střídající mladík Kovač. Ten byl na hřišti pár minut a v 90. zvýšil na 2:0. Opaření hosté dokázali v nastaveném čase snížit, trefa Uhlíře už byla slabou náplastí na zbytečnou porážku. Situace v tabulce se tedy zamotala. Horní Podluží (27 bodů) poskočilo na deváté místo. Chlumec (26) spadl na jedenácté místo. V dalším kole jede Horní Podluží do Benešova, Chlumec naopak doma hostí poslední Dobkovice.



Ohlasy k zápasu


TJ Čechie Horní Podluží
Martin Petružálek, hrající trenér Horní Podluží: "Těžko říci jestli byl náš fotbal ke koukání, nebo ne. Trápíme se herně, ale tři body mají pro nás cenu zlata."

TJ Chlumec
Petr Škvor, trenér TJ Chlumec: "Úplně zbytečně jsme tady přišli o tři body. Hlavním důvodem byl také fakt, že jsme přijeli s deseti hráči a dvěma dorostenci."



Sestavy


TJ Čechie Horní Podluží
J. Hoffmann [-] - L. Sobota [-] , M. Bulejko [-] , M. Petružálek [-] (46. M. Fučík [-] ) , M. Bužík [-] (58. J. Chaloupecký [-] ) , L. Peleška [-] - F. Bužík [-] (84. A. Kalista [-] ) - M. Boštík [-] - P. Bandas [-] (86. T. Kovač [-] ) , D. Čech [-] , V. Riedel [-]

TJ Chlumec
M. Kubec [-] - M. Surmaj [-] (56. M. Krútek [-] ) , L. Vacovský [-] , P. Weber [-] , P. Semenský [-] , L. Mach [-] , P. Uhlíř [-] , M. Sak [-] , M. Škultéty [-] , M. Šindelář [-] , M. Semenský [-]

ŽK: 47. M. Bulejko , 58. L. Peleška - 34. P. Weber , 58. M. Sak , 77. M. Šindelář . ČK: 59. M. Bulejko .
Hráči zápasu: P. Bandas - M. Semenský .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Vlašič Miroslav - TROJAN Michal, PRÁGL Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.