D. Sém 57.
1:2p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 13:30

21.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestanov si z krupské umělky odvezl dva cenné body


Branky


0

Unčín se probudil až ve druhém poločase, pak ale nezvládl penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí opět potvrdili, že jim začátky utkání nevycházejí

Oba týmy v tabulce dělily tři body, čekal se tedy vyrovnaný duel. Hosté měli Unčínu co vracet, vždyť na podzim doma s tímto soupeřem prohráli 1:2. A první poločas byl v režii hostů. Unčín jen potvrdil, že začátky zápasů mu prostě nevycházejí. A za deset minut přišel gól. Nacvičený signál vyšel Přestanovu ukázkově. Po trestném kopu Velka si na zadní tyč zaběhl Voráček a v pohodě překonal Mikšovského. Unčín se za prvních 45 minut dostal pouze do dvou pološancí, s pokusy Pokorného a Srpa si Staněk bez problémů poradil. Celkově byl ale daleko lepší Přestanov, který mohl jen litovat, že do odchodu do kabin nezvýšil svůj náskok.

Po změně stran Přestanov vypadl z role

Druhý poločas se hrál podle opačných not. Tedy podle těch unčínských. A vyrovnání přišlo v 57. minutě. Přestanov kopal rohový kop, který se ale nevyvedl. Následoval rychlý brejk, Pokorný vyhrál souboj s protihráčem a předal míč na zlatém podnosu Davidovi Sémovi, který překonal Staňka. Zbytek utkání patřil Unčínu, který se dostal do několika dobrých šancí. Ale buď byl v koncovce nepřesný, nebo dobře zakončil Staněk. Na nervy pak domácím zahrál brankář Mikšovský, který jeden přestanovský pokus krotil jako horký brambor a míč nakonec skončil na břevně.

Unčínu se penalty nevydařily

Domácí brankář Mikšovský předvedl v penaltách dobrý výkon, když zneškodnil hned dva hostující pokusy. Jenže pro Unčín je penaltový puntík zakletý, jelikož hned tři z pěti domácích borců pokutový kop zahodilo. Bonusový bod se tak stěhuje do Přestanova.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Unčín
František Frolík, obránce TJ Sokol Unčín: "Přestanov u nás předvedl skvělý výkon, na jeho hru po zemi se dalo koukat. Máme sice 32 bodů, ale stále nemáme nic jistého."

TJ Přestanov
Pavel Plecitý, trenér TJ Přestanov: "Byl to zápas dvou rozdílných poločasů. V prvním jsme byli jasně lepší, vycházela nám kombinační hra a domácí jsme k ničemu nepustili. Druhý poločas byl úplně obrácený, ale podařilo se nám udržet remízu a penalty nám tentokrát vyšli. Ted budeme hrát domácí derby zápas proti TJ Chlumec. A chceme uspět."



Sestavy


TJ Sokol Unčín
V. Mikšovský [-] - V. Srp [-] , D. Toncar [-] (61. F. Frolík [-] ) , M. Sém [-] , D. Sém [-] , J. Soukup [-] - M. Kašík [-] (85. M. Hendrych [-] ) , M. Karvai [-] (79. O. Sršeň [-] ) , M. Pajer [-] - M. Pokorný [-] , M. Novotný [-] (30. A. Jakimov [-] )

TJ Přestanov
J. Staněk [-] - P. Šmejkal [-] , M. Pecháček [-] (72. J. Pavlík [-] ) - P. Tvrdík [-] (80. M. Krušina [-] ) , J. Voráček [-] , M. Charvát [-] , M. Velek [-] , J. Korbel [-] , P. Strouhal [-] , J. Hladík [-] , R. Němeček [-]

ŽK: 11. M. Pokorný , 44. M. Sém , 51. D. Sém , 90. M. Hendrych - 62. M. Velek .
Hráči zápasu: M. Sém , M. Karvai - J. Staněk .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Fencl Jakub - PLZÁK Daniel, ČÁKA Jindřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.