Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 13:30

22.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malšovice padly i doma a jejich situace je kritická


Branky


0

Domácí podlehli nováčkovi z Unčína 1:4, hosté tak mohou být relativně v klidu.

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Unčín tentokráte úvod zachytil

Domácí Malšovice nastupovaly do utkání s tím, že na jaře na vlastním hřišti vždy bodovaly. Nováček z Unčína, který hraje domácí zápasy na umělé trávě v Krupce, si chtěl vítězstvím zajistit definitivní záchranu v soutěži. Podzimní zápas obou soupeřů byl vyrovnaný, Unčín tehdy doma udolal Malšovice 2:1. Hosté přijeli do Malšovic s 12 hráči a tak trochu měli obavy, aby zápas nevypadal jako ten v Dobkovicích, kde Unčín prohrál 2:5. V domácím dresu byl nejvíce aktivní Hora, Rouček musel vytasit jeden dobrý zákrok, kdy vykopl střelu jednoho z domácích hráčů. Na branku si museli diváci počkat do 30. minuty. A k jejich nelibosti padl do domácí sítě. Velmi aktivní Jakimov se z ničehonic zjevil před Kolingerem a otevřel skóre sobotního duelu. A za devět minut bylo Malšovicím ještě hůř. Novotný vyhrál dva souboje na půlce a uháněl na Kolingera. Když už to vypadalo, že ideální čas na střelu prováhal, uklidil míč k tyči. A když další z domácích střel skončila těsně vedle, odcházelo se do kabin za stavu 0:2 pro Unčín.

Malšovice měly více sil, ale vyrovnat nedokázaly

Po změně stran bylo evidentní, že Unčínu docházejí síly. Malšovice měly platonický tlak, ale nic z něho nevytěžily. Naopak v 65. minutě pro ně přišla další ledová sprcha, když se z protiútoku prosadil Hendrych a zvýšil na 0:3. Domácí to nezabalili a chtěli vstřelit alespoň čestný úspěch. O ten se nakonec v 90. minutě postaral Klínský. Ovšem nakonec se zrodil ještě jedna gólová akce. A měl jí na svědomí Unčín. Křižný míč si našel Hendrych, který ho sklepl na Frolíka a ten levačkou uzavřel na konečných 4:1 pro hosty. A co to pro oba celky znamená v tabulce? Unčín je sedmý a má 35 bodů. Starosti o záchranu tak může na 99% hodit za hlavu. To rozhodně nemůžou udělat Malšovice, protože na ně se bodově dotáhly jak předposlední Chabařovice, tak poslední Dobkovice. Tyto tři celky mají shodně 24 bodů. V dalším kole navíc jedou na půdu druhého Heřmanova. Unčín opět jede na venkovní zápas, tentokráte do Chlumce.

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


FK Malšovice
Radovan Urban, funkcionář FK Malšovice: "Hodnocení bude velmi stručné. Bylo to špatné, špatné a zase špatné. Nedaří se nám, jsme v krizi a naše sitauce je taková, jaká je."

TJ Sokol Unčín
František Frolík, záložník/obránce TJ Sokol Unčín: "Trochu jsme se obávali, aby se neopakovalo utkání v Dobkovicích. Konečně se nám povedl úvod. Ve druhém poločase už docházela fyzička, ale vedení jsme udrželi. Snad už máme definitivní klid."



Sestavy


FK Malšovice
P. Kolinger [-] - V. Zápotocký [-] , J. Janda [-] - A. Dědič [-] (68. D. Urban [-] ) , J. Kudrna [-] , T. Klínský [-] , D. Kutzler [-] - P. Veselý [-] (62. J. Kutzler [-] ) - P. Hora [-] (46. D. Nedělka [-] ) , O. Línek [-] , P. Hvozdovič [-]

TJ Sokol Unčín
K. Rouček [-] - M. Sém [-] , B. Liner [-] , J. Soukup [-] , V. Srp [-] , D. Toncar [-] , D. Sém [-] - A. Jakimov [-] , M. Hendrych [-] - M. Pokorný [-] , M. Novotný [-] (72. F. Frolík [-] )

ŽK: 38. D. Kutzler , 57. T. Klínský - 8. D. Sém , 47. M. Hendrych .
Hráči zápasu: M. Hendrych , A. Jakimov .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Cvachoušek František - BLÁHA Svatopluk, SVOBODA Evžen.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.