Benešov opět pálil šance, Dobkovice se nevzdávají


0

Poslední tým tabulky vyhrál 4:1 a potřetí v řadě bodoval. Stále má teoretické šance na záchranu v krajské soutěži.

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté si museli drbat hlavy

Na hřišti železniční tratě se sešly týmy, které neprožívají dobrou sezónu. Mladý tým Dobkovic, který je nováčkem, je poslední. Benešov měl před sezónou rozhodně větší ambice, než hrát ve spodní část tabulky a navíc v pásmu, které "smrdí" sestupem. Benešov měl domácí co oplácet, na podzim mu na vlastním hřišti podlehl 1:2. A svěřenci Jana Polanského měli lepší poločas, než domácí parta okolo kouče Zdeňka Štola. Hosté si vytvořili tři šance, které volali po brance. Ale jak už to u Benešova bývá, koncovka je někdy opravdu mizerná. A tak platilo známé nedáš, dostaneš! Dvě minuty před koncem si nakopnutý míč našel nejlepší dobkovický střelec Příhonský a prostřelil Minaříka. Domácí tak šli do šaten za překvapivého vedení 1:0.

Brankář Minařík se musel červenat

Druhé dějství začalo lépe pro Benešov. Ve 47. minutě totiž hosté podnikli rychlý kontr a Mottl dokázal vyrovnat. Pak se hrál docela vyrovnaný fotbal, bohužel slabou dvouminutovku si vybral benešovský brankář Minařík. V 65. minutě nejprve namazal Řeháčkovi, který jeho hrubou chybu potrestal 2:1. A v 67. minutě nestačil na poměrně nevinnou střelu z vápna, kterou vyprodukoval Michal Štol. Tyto dva zásahy změnily ráz utkání. Benešov odpadl a Dobkovice zbytek utkání kontrolovaly. Na 4:1 pak upravil do prázdné branky Řeháček, kterému vše nezjištně připravil Radek Štol. Dobkovice tak z posledních tří zápasů vydolovaly sedm bodů a bodově se dotáhly na Chabařovice a Malšovice. V dalším kole se představí na půdě prvního Chuderova. To Benešov zamrzl na 30 bodech a je čtvrtý od konce. O víkendu hostí na svém velkém hřišti Přestanov.

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


SK Dobkovice
Zdeněk Štol, trenér SK Dobkovice: "My už v každém zápase hrajeme o všechno, nic jiného nám nezbývá. V první půli byl lepší Benešov, který měl i šance. My vytěžili z minima maximum. Po druhém a třetím gólu pak kluci byli lepší a nakonec i zaslouženě zvítězili. V tom velkém vedru bylo postupem času vidět, že máme mladší tým. Hostům rychleji ubývaly síly."

MSK Benešov nad Ploučnicí
Jan Polanský, trenér MSK Benešov nad Ploučnicí: "Budu se opakovat, ale opět jsme doplatili na proměňování šancí. V první půli měli kluci na noze tři čisté gólovky. Ale místo vedení 3:0 nám Dobkovice dají gól prakticky z ničeho. Po vyrovnání jsem myslel, že utkání otočíme. Ale pak přišly dvě chyby brankáře, které utkání prakticky rozhodly."



Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.