Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 13:30

26.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Čechie se vyšplhala na čtvrté místo, trenér Petružálek chce skončit


0

Fotbalisté Horního Podluží předvedli opravu famózní finiš, vyhráli páté utkání v řadě a nakonec skončili v horní polovině tabulky. Heřmanov zůstal druhý.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí předvedli raketový úvod

Utkání v Horním Podluží už nemuselo být vyhrocené, ani jednomu z celků už o nic nešlo. Hosté už věděli, že zůstanou druzí, Čechie si mohla vylepšit své postavení v tabulce. Podzimní vzájemný zápas měl jasný průběh, tehdy Heřmanov doma porazil Čechii jasně 5:1. Jenže tentokrát na to domácí vlétli hodně zběsile a po deseti minutách vedli 3:0! Ve 4. minutě otevřel střelecký účet Michal Fučík, pak se dvakrát v rychlém sledu prosadil střelec posledních týdnů Patrik Bandas. Všechny branky padaly po nedůsledném obsazování domácích fotbalistů. Po čtvrt hodině hry ale snížil na 3:1 nejlepší kanonýr Heřmanova Miroslav Betyár. Hra se vyrovnala, ale skóre se do poločasu nezměnilo.

Na plac se dostal i Daniel Hermann

Druhé dějství začalo opět lépe Horní Podluží. Hosté nechali příliš volného prostoru Bandasovi, který střelou za hranicí velkého vápna rozvlnil síť počtvrté - 4:1. V 68. minutě přišel pátý domácí gól. Dobře hrající Drátovník si naběhl na centr, míč zpracoval a třetím kontaktem s míčem parádně zakončil - 5:1. Heřmanov upravil výsledek v 72. minutě na konečných 5:2, když Stehlík vyslal prudkou střelu po Betyárově sólu přes polovinu hřiště a jeho šikovném přistrčení.Čechie, která se ještě přes měsícem obávala sestupové hrozby, nakonec díky vítězné sérii vystoupala na čtvrté místo, kdy získala 42 bodů. Heřmanov je druhý, stačilo k tomu 45 bodů. Tým z Fojtovic měl navíc nejlepší útok v soutěži (91 branek), ale také jednu z nejhorších obran (65 branek).

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


TJ Čechie Horní Podluží
Martin Petružálek, trenér Čechie Horní Podluží: "Jsem rád, že si chtěl na posledních 15 minut zahrát spolutrenér Daniel Hermann, který byl po dlouhodobém zranění, kdy ho odepsali v Malšovicích. Také většina hráčů ví, že jsem řekl, že nabídnu svou rezignaci na post jednoho z trenérské dvojice našemu vedení."

TJ Heřmanov
František David, vedoucí TJ Heřmanov: "Poslední mistrovské utkání jsme pojali zcela v přátelském duchu, naopak Horní Podluží chtělo za každou cenu vyhrát. Domácí měli parádní nástup, tam jsme střelce nedůsledně obsazovali."



Sestavy


TJ Čechie Horní Podluží
J. Hoffmann [-] - M. Drátovník [-] , L. Peleška [-] , L. Sobota [-] - J. Chaloupecký [-] (60. L. Ledvinka [-] ) , M. Bulejko [-] - M. Boštík [-] (46. A. Kalista [-] ) , D. Čech [-] , P. Bandas [-] (75. D. Hermann [-] ) , M. Fučík [-] (46. T. Kovač [-] ) , V. Riedel [-]

TJ Heřmanov
M. Pospíchal [-] - R. Majerik [-] , Z. Čapek [-] - P. Líbal [-] , J. Mataj [-] , R. Rojko [-] , R. Wenzel [-] (65. V. Chlouba [-] ) - M. Betyár [-] , T. Vlasák [-] - K. Stehlík [-] , P. Herák [-]

ŽK: 23. L. Peleška , 54. M. Bulejko , 62. V. Riedel , 62. L. Sobota - 52. J. Mataj .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Provazník Adam - BUDSKÝ Václav, MECL Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.