1:2p.
(1:0)
65. O. Hudik
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 16:30

15.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr celého kola vyzněl lépe pro Libochovice


Branky


0

Parádní návštěva viděla v Českých Kopistech přímý boj o první místo v tabulce!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí soupeři hodně zatápěli

Dvě stovky diváků přišly na souboj prvních dvou celků I.B třídy. V první půli na tom byly rozhodně lépe České Kopisty. Po opatrné čtvrthodince převzaly otěže utkání a dostávaly se do šancí. Jednou trefily tyč, ale z tlaku vytěžily jen jednu trefu. Tu obstaral v 25. minutě František Kutzler, který z přímého kopu poslal míč po zemi k tyči na stranu brankáře. Jinak byl ale Netolický oporou Libochovic.

Druhý poločas patřil Libochovicím

Po změně stran se hra srovnala, Kopisty už se do velkých šancí nedostávaly. Růžky naopak začaly vystrkovat Libochovice. A v 65. minutě bylo vyrovnáno, kdy se míč po dloubáku dostal na hlavu Ondřeje Hudika, který přehodil Kubíčka. Hosté pak mohli díky Hudikovi i vyhrát, ale nejlepší libochovický snajpr trefil pouze břevno.

Netolický otrávil domácí střelce

Penaltový rozstřel si podmanil libochovický brankář Václav Netolický. Ten vychytal hned tři domácí střelce a výraznou měrou se podepsal pod bonusový bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol České Kopisty
Václav Kutzler, trenér TJ České Kopisty: "Hodně nás mrzí první půle, tam měli kluci dát více branek a mohlo být po zápase. Po změně stran už jsme šanci neměli, po vyrovnání byly Libochovice lepší a mohly i vyhrát. Zápas měl velmi dobrou kulisu a úrovní odpovídal tomu, že hrály první dva týmy."

FK Libochovice
Václav Řezníček, trenér FK Libochovice: "První poločas byly lepší Kopisty, ve druhém zase my. Hrálo se tvrdě, přišlo hodně lidí. Dva body samozřejmě bereme, velkou pochvalu zaslouží brankář Netolický, který nás výrazně podržel."



Sestavy


TJ Sokol České Kopisty
F. Kubíček [-] - P. Rážek [-] , P. Tůma [-] , F. Kutzler [-] , R. Horák [-] , P. Podaný [-] , M. Krejza [-] , L. Podaný [-] , D. Kunert [-] (89. J. Šumichrast [-] ) , T. Plzák [-] , T. Bergl [-] (46. J. Krejza [-] )

FK Libochovice
V. Netolický [-] - L. Chlouba [-] , O. Wiesner [-] , T. Zůna [-] , J. Košťál [-] (28. T. Urban [-] ) - P. Tuček [-] (84. F. Červený [-] ) , M. Hudik [-] , L. Horký [-] , O. Novák [-] - O. Hudik [-] , M. Řezníček [-]

ŽK: 44. P. Podaný , 62. P. Rážek , 86. T. Plzák - 20. L. Horký , 66. M. Hudik .
Hráči zápasu: L. Podaný , R. Horák - V. Netolický , O. Hudik .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Materna Jiří - DOUBEK Tomáš, MECL Marcel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.