2:1p.
(0:1)
16. J. Mucha
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 13:00

16.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Liběšice proti Dubí urvaly dva body


Branky


51. T. Mikina - 16. J. Mucha
0

Oba celky potvrdily, že na jaře mají do střelecké formy opravdu hodně daleko.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dubí zaskočilo domácí kvalitním napadáním

Jak Liběšice, tak Dubí v prvních dvou jarních zápasech zatím nedaly ani jeden gól. Jako první protrhli střeleckou smůlu hosté. Dubí dobře napadalo domácí rozehrávku a podnikalo rychlé útoky. V 16. minutě vybojoval míč Tomáš Doubek. Jeho centr se odrazil k Muchovi, který míč placírkou uklidil k tyči. Jinak se do konce poločasu hrál vyrovnaný zápas.

Liběšice skórovali po 231 minutách

Prvním střelcem Liběšice se v roce 2016 stal kanonýr Tomáš Mikina. Po výkopu brankáře Kusého Dubí prohrálo hlavičkový souboj. Míč se dostal právě k Mikinovi, který v akci jeden na jednoho přelstil hostujícího stopera a skóroval podél gólmana. Od té doby měly navrch Liběšice, ale do konce základní hrací doby už žádná branka nepadla.

Bonusový bod urvaly Liběšice

Oba týmy si podruhé na jaře vyzkoušely penaltový rozstřel. Oba ten první prohrály. Tentokráte měly více štěstí Liběšice, které nakonec získaly bonusový bod navíc.



Ohlasy k zápasu


SK Liběšice
Marek Čermák, trenér SK Liběšice: "První půlka byla vyrovnaná. V té druhé jsme přidali více na důrazu, kluci byli více na míči. Bohužel to přineslo jen vyrovnání."

1.FC Dubí
Michal Karrmann, trenér 1. FC Dubí: "Začali jsme dobře, kluci soupeře napadali a z toho vyplynula naše vedoucí branka. Po změně stran Liběšice rychle vyrovnaly a pak byly lepší. Bylo to hodně bojovné utkání, míč hodně odskakoval. Nakonec to asi byla zasloužená remíza."



Sestavy


SK Liběšice
J. Pokorný [-] - M. Žiška [-] (46. K. Knop [-] ) , J. Vlasák [-] , J. Mikina [-] , J. Janda [-] , T. Mikina [-] , M. Svoboda [-] , J. Hambálek [-] (81. V. Kozel [-] ) , V. Petrus [-] , M. Novotný [-] , P. Blažíček [-]

1.FC Dubí
A. Kusý [-] - T. Doubek [-] (74. K. Solar [-] ) , P. Doubek [-] , J. Mucha [-] , J. Rajtora [-] , J. Husák [-] , K. Hoffman [-] , J. Ulip [-] , L. Havlín [-] , V. Smolný [-] , L. Daniš [-]

ŽK: 35. P. Blažíček , 79. J. Mikina , 83. V. Petrus , 85. K. Knop - 33. T. Doubek , 55. J. Ulip , 63. J. Rajtora .
Hráči zápasu: J. Hambálek , V. Petrus - V. Smolný .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Ipser Michal - ROHÁČ Zdeněk, ČELKO Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.