K. Solar 55.
1:4
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 13:30

17.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libochovice vyhrály v Dubí a nadále drží první příčku


Branky


55. K. Solar - 34. L. Horký (p.) , 58. O. Hudik , 70. O. Hudik , 80. M. Michajlov
0

Domácí nepodali špatný výkon, druhá trefa soupeře je ale zlomila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se v útoku hodně trápí

Fotbalisty Dubí na jaře trápí jedna věc - koncovka. V prvních třech zápasech v roce 2016 totiž dali jen jeden gól. A jejich trápení pokračovalo i proti lídrovi soutěže. Domácí mu v první půli byli vyrovnaným soupeřem, ale do kabin šly s těsným náskokem právě Libochovice. Domácí obrana zbytečně faulovala Ondřej Hudika a Horký následnou penaltu proměnil.

Netolický chyboval, Libochovice to ale nemrzelo

Dubí se po přestávce přeci jen dočkalo vyrovnání. Míč se po akci ze strany dostal na střed. Karrmann byl v palebné pozici, ale míč ještě posunul na Solara. Ten střílel z velkého úhlu a jinak dobře chytající Netolický si ho sám nešťastně srazil do branky. Jenže z gólu se domácí radovali pouze tři minuty. Pak přišla další hrubka v obraně, k tomu se přidal i brankář Kraus, který špatně vyběhl. Ondřej Hudik mu pak udělal kličku a z úhlu míč poslal do opuštěné domácí svatyně. Dubí pak otevřelo hru, ale nemělo síly na zvrat. Naopak Libochovice dvakrát skórovaly z rychlých brejků. Nejprve dal třetí gól Ondřej Hudik, v 80. minutě uzavřel na konečných 4:1 Michajlov, jinak hokejový brankář druholigových Litoměřic. Konec utkání pak pokazily dvě červené karty. Nejprve jí v 85. minutě dostal domácí Tomáš Doubek, za tři minuty ho napodobil hostující Jan Košťál.



Ohlasy k zápasu


1.FC Dubí
Michal Karrmann, trenér 1. FC Dubí: "Kluci v první půli předvedli asi nejlepší jarní výkon, kde jsme byli soupeři minimálně vyrovnaným soupeřem. Ale opět jsme doplatili na koncovku. A když už vyrovnáme, opět darujeme soupeři po naší chybě druhý gól. Pak už scházely síly na zvrat."

FK Libochovice
Václav Řezníček, trenér FK Libochovice: "Podle mě to bylo zbytečně tvrdé utkání. Po druhé brance jsme byli jasně lepší, Dubí vsadilo vše na útok a nám se to pěkně otevřelo."



Sestavy


1.FC Dubí
F. Kraus [-] - L. Havlín [-] , T. Doubek [-] , P. Doubek [-] , V. Karrmann [-] , D. Jelonek [-] , J. Husák [-] , K. Hoffman [-] , K. Solar [-] , L. Daniš [-] , J. Mucha [-] (78. D. Sommer [-] )

FK Libochovice
V. Netolický [-] - O. Wiesner [-] , L. Chlouba [-] , O. Novák [-] , J. Košťál [-] - L. Horký [-] , M. Hudik [-] (82. J. Šturm [-] ) , T. Urban [-] (76. F. Červený [-] ) , M. Michajlov [-] - O. Hudik [-] , M. Řezníček [-] (86. M. Srbecký [-] )

ŽK: 21. K. Solar , 27. L. Havlín , 59. T. Doubek - 10. J. Košťál , 14. T. Urban . ČK: 85. T. Doubek - 88. J. Košťál .
Hráči zápasu: J. Mucha , V. Karrmann - M. Michajlov , J. Košťál .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šefčík Josef - BUDSKÝ Václav, VLK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.