5:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 13:30

17.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rovné dalo Bezděkovu bůra a nevzdává boj o záchranu


Branky


45. Š. Kotrba , 56. T. Boura , 63. P. Hatina , 70. Š. Kotrba , 80. T. Boura
0

Hosté nenavázali na první jarní zápasy a odjeli s debaklem. Po utkání se zlobili na rozhodčí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První gól si dali hosté sami

V první půli byli domácí bojovnější a běhavější. A kdyby vedli po deseti minutách 3:0, nikdo by se nedivil. Gól však padl až ve 45. minutě. Brankář Balcar otálel s odkopem až nastřelil napadajícího Kotrbu, od něhož se míč dostal do branky.

Rozhodly rychlé domácí protiútoky

Po změně stran hosté otevřeli hru a Rovné trestalo z rychlých brejků. V 56. minutě udeřil Boura, o sedm minut později už to bylo 3:0, když se prosadil Hatina. Pak se opět dostali ke slovu Kotrba s Bourou. První jmenovaný udeřil v 70. minutě, druhý o deset minut později. Rovné je však stále předposlední a na jedenácté Dubí ztrácí pět bodů.



Ohlasy k zápasu


Podřipan Rovné
Zdeněk Fengl, vedoucí TJ Rovné: "První poločas byl vyrovnaný. V závěru rozhodlo naše dobré napadení. Druhou půli nás soupeř zmáčkl, ale my proměnili dva rychlé brejky a bylo hotovo."

SK Bezděkov
Tomáš Martan, vedoucí SK Bezděkov: "Domácí byli bojovnější a rychlejší. Pokud bude hrát takhle i v dalších zápasech, můžou jít nahoru. Horší je, že dvě branky padly z jasného postavení mimo hru. Rozhodčí nám rozhodně nebyli nakloněni."



Sestavy


Podřipan Rovné
M. Doubrava [-] - S. Körmendy [-] , L. Řezáč [-] , M. Šámal [-] , Š. Kotrba [-] , J. Drobný [-] (75. V. Migra [-] ) , R. Vilánek [-] , T. Cuchý [-] , V. Týle [-] , P. Hatina [-] , T. Boura [-]

SK Bezděkov
M. Balcar [-] - M. Strýhal [-] , O. Čížek [-] , P. Čermák [-] (54. M. Adelt [-] ) , L. Pištora [-] , M. Poláček [-] , P. Krása [-] (70. T. Rubeš [-] ) , F. Hendrich [-] , J. Svoboda [-] , O. Čaněk [-] , J. Řezníček [-]

ŽK: 51. T. Boura - 29. P. Krása , 36. O. Čížek , 56. J. Řezníček .
Hráči zápasu: T. Boura , Š. Kotrba .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Bretschneider Kamil - VLAŠIČ Miroslav, RŮŽIČKA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.