Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 17:00

18.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kozly statečně bojovaly, na body to ale nestačilo


Branky


0

Ačkoliv poslední tým tabulky předvedl dobrý výkon, z výhry 5:3 se radoval domácí Bezděkov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kozly v první půli překvapily domácí

Podle dosavadních výsledků a hlavně postavení v tabulce byl Bezděkov papírovým favoritem. Kozly je však zaskočili. Domácí sice dostal do vedení Čížek, jenže hosté do poločasu skóre utkání otočili. Vyrovnání zařídil dobře hrající Kešner a šest minut později přidal druhou trefu ex-žatecký Klíma.

Čížek řídil velký obrat

Po změně stran už ale branky střílel výhradně Bezděkov. Hned dvakrát se trefil Čížek, který tak dokonal hattrick. Z pokutového kopu se prosadil Čaněk, poslední domácí slovo pak měl střídající Radek Jirásek. Za velmi zklamané hosty pak snížil další jarní porážku opět Kešner, který v 86. minutě upravil na konečných 5:3 pro domácí Bezděkov.

 

!!! Dáváme každému možnost vyjádřit svůj názor. Hodnotit s komentářem může každý registrovaný Úroveň zápasu, Rozhodčího (!!!), Hráče utkání a další, jako hrací plochu, zázemí stadionu a dokonce třeba klobásu a nápoje. Nakonec může každého hráče oznámkovat 1-10, kde 10 je Top.!!!



Ohlasy k zápasu


SK Bezděkov
Tomáš Martan, vedoucí SK Bezděkov: "Věděli jsme, že nás i přes soupeřovo postavení v tabulce, nečeká nic lehkého. A jako by hráči v prvním poločase Kozly podcenily. Po změně stran jsme trochu prostřídali sestavu a brzy vyrovnali. Pak už kluci byli lepší a dotáhli zápas do vítězného konce."

FK Kozly
Václav Kubíček, vedoucí FK Kozly: "Za tento výsledek můžeme poděkovat rozhodčím. Absolutně to nezvládali. Místy jsem si připadal jako na házené. Dále docházelo k fyzickým napadáním mezi hráči. Po vyhrané půli jsme šli s chutí do druhé. Ale rozhodčí nám jí vzali. Dokonce jeden z domácích hráčů dostal dvě žluté, ale červená nepřišla."



Sestavy


SK Bezděkov
M. Balcar [-] - P. Čermák [-] (61. R. Jirásek [-] ) , O. Čížek [-] , L. Pištora [-] (55. M. Strýhal [-] ) , P. Krása [-] , F. Hendrich [-] , B. Matoušek [-] , J. Řezníček [-] , J. Svoboda [-] , O. Čaněk [-] , M. Poláček [-]

FK Kozly
M. Štovíček [-] - G. Müller [-] , Z. Černý [-] , D. Gabriš [-] , L. Müller [-] - V. Bergr [-] , R. Papcun [-] , J. Šulc [-] , L. Kešner [-] - L. Christoph [-] (19. F. Kubíček [-] ) , M. Klíma [-]

ŽK: 35. O. Čížek , 57. F. Hendrich - 14. M. Klíma , 57. L. Kešner , 58. R. Papcun , 80. D. Gabriš .
Hráči zápasu: O. Čížek , J. Řezníček - L. Kešner .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Biolek Radomír - HUSAR Vladislav, FOJTA Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.