J. Jopa 45.
V. Cíl 67.
2:3p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 13:30

19.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oldřichov dvakrát vedl. Přesto to na tři body nestačilo


Branky


45. J. Jopa , 67. V. Cíl - 35. L. Seidl , 66. P. Sedláček
0

Černiv totiž vždy dokázal zareagovat a vydoloval jeden bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vyrovnali klasickým "šatňákem"

V pozici favorita byl rozhodně Oldřichov. Ten se na jaře vyšplhal až na třetí místo, navíc má v útoku absolutně nejlepšího kanonýra celé soutěže Pavla Sedláčka. To domácí se ve druhé části sezóny hodně trápí, navíc nastupoval ve slepené sestavě. Černiv měl ze začátku více ze hry, Oldřichov hrál do kopce a těžko se dostával do tempa. Přesto šli hosté do vedení. Obránce Tomáš utekl po brankové čáře. Brankář Chodura očekával přihrávku, ale místo toho Tomáš vystřelil na přední tyč a překvapil tak domácího gólmana. Když už to vypadalo, že hosté těsný náskok udrží do poločasu, přišla 45. minuta. Po rohovém kopu se před Vaňkem vytvořil skrumáž. V ní se nejlépe zorientoval Jopa, který se štěstím hlavou vyrovnal na 1:1.

Bleskové domácí vyrovnání

Do druhého poločasu nastoupili hosté s vědomím, že budou hrát z kopce. Oldřichov byl lepší a ani v tomto utkání nevyšel Sedláček střelecky naprázdno. V 66. minutě po chybě domácí obrany postupoval sám na Choduru a svůj únik zakončil gólem. V této sezóně jich nastřílel už 32! Jenže prakticky z rozehrávky Černiv vyrovnal. Nepovedený centr chtěl odvrátit Holub. Trefil však Cíla, který se štěstím překonal Vaňka. Zbylých 25 minut už se nic podstatného nestalo. Utkání tak dospělo do pokutových kopů, pro Černiv už potřetí v sezóně.

Bonusový bod urval Oldřichov

Na penalty nakonec zvítězili hosté 3:2. Dvakrát je podržel Vaněk, pak jeden z domácích hráčů nedal a další bod putoval do Oldřichova.



Ohlasy k zápasu


Sokol Černiv
Marcel Týce, předseda TJ Černiv: "Na hřišti byla hodně slepená sestava. Výkon nebyl špatný, remíza asi odpovídala průběhu zápasu."

TJ Oldřichov
Filip Čutík, hráč TJ Oldřichov: "Na velkém a hrbolatém hřišti měli z počátku navrch domácí. Po změně stran jsme hráli z kopce a byli aktivnější. Celkově dva body bereme."



Sestavy


Sokol Černiv
T. Chodura [-] - P. Musil [-] , A. Klug [-] , Z. Bouška [-] , J. Štros [-] (46. F. Horák [-] ) , V. Cíl [-] , J. Jopa [-] , P. Vít [-] , J. Lubas [-] , V. Udatný [-] , T. Lédl [-]

TJ Oldřichov
O. Vaněk [-] - R. Tomáš [-] , Z. Vosátka [-] , J. Sláma [-] , P. Holub [-] - J. Doležal [-] , F. Čutík [-] , D. Matouš [-] , L. Seidl [-] , M. Chvojan [-] - P. Sedláček [-]

ŽK: 67. V. Udatný - 38. D. Matouš .
Hráči zápasu: Z. Bouška - R. Tomáš .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Provazník Adam - KOLÁTOR Petr, HAMŠÍK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.