Dubí vyměnilo trenéra. A hned zaskočilo Oldřichov


Branky


0

Hosté konečně přetavili dobrou hru v body. Naopak Oldřichov výkonem zklamal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý branka Dubí nesrazila

Hosté přijeli na půdu favorizovaného Oldřichova s novým trenérem. V týdnu po vzájemné dohodě skončil Michal Karrmann, kterého nahradil Jan Brezovský. A nové koště metlo opravdu dobře. Pravdou je, že do utkání lépe vstoupili domácí. Prakticky po rozehře hosté faulovali. A z následné standardní situace se prosadil Vosátka. Hosty to ale nepoložilo. Dubí bylo lepší, pohyblivější a mělo více šancí. A do poločasu zaslouženě vyrovnalo. Nejprve se po další standardní situaci vyrovnal Václav Karmmann. Ten samý hráč pak v 36. minutě udeřil i podruhé, když byl na konci pěkné kombinace.

Oldřichov se snažil, ale šance neměl

Ani po změně stran se matný výkon Oldřichova nezměnil. Neprosadil se ani nejlepší kanonýr soutěže Pavel Sedláček, který jakoby zapadl do domácího zmaru. Dubí si hlídalo svůj náskok a i přes domácí snahu nepouštělo Oldřichov do žádné šance. Po 90 minutách tak zůstalo skóre 1:2 pro Dubí. Hosté tak domácím oplatili podzimní porážku 2:3. Dubí tak zůstává na 11. místě s osmibodovým náskokem na předposlední Rovné. Naopak Oldřichov odmítl šanci dotáhnout se na dohled druhých Českých Kopist a spadl na čtvrté místo. A s kým hrají oba celky v 21. kole? Oldřichov čeká těžké utkání v Liběšicích, kde na ně čeká nevyzpytatelný celek domácích v čele se střelcem Mikinou. Dubí by rádo potvrdilo tři body doma proti Bezděkovu.



Ohlasy k zápasu


TJ Oldřichov
Filip Čutík, hráč TJ Oldřichov: "Dnes to bylo špatné, nebyl to dobrý výkon. Dubí vyhrálo zaslouženě, bylo lepší, pohyblivější i šancí měli více."




Počet diváků: 60. Rozhodčí: Materna Jiří - PROVAZNÍK Adam, FLADE Jens.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.