Dubí zničilo Bezděkov. Nový trenér je stoprocentní


Branky


5. K. Solar , 10. K. Hoffman , 48. K. Solar , 50. K. Hoffman , 66. K. Solar , 69. K. Solar , 80. T. Doubek
0

Hosté mají v poslední době problémy se sestavou. To samé pokračovalo i v Dubí. Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Deset minut? Domácí vedli 2:0

Trenér Jan Brezovský vedl oficiálně jako trenér Dubí podruhé. Ve své premiéře zvítězil 2:1 v Oldřichově. A tentokráte zvládl i domácí utkání. Navíc Dubí zvládlo i podzimní zápas, když v Bezděkově vyhrál 4:3. I tentokráte padlo sedm branek. Ale všechny do sítě bezděkovského brankáře Balcara. Domácí načali nebohé hosty už v 5. minutě, kdy rozjel své galapředstavení Solar. A za pět minut ho napodobil Hoffmann. Dubí mělo i další šance, ale Bezděkov podržel gólman Balcar. I díky němu a špatné domácí koncovce to bylo v poločase "jen" 2:0 pro Dubí.

Solar nasázel další tři trefy

Jestliže měli hosté v první půli štěstí, v té druhé je Dubí rozhodně nešetřilo. Během dvacet minut totiž nastříleli čtyři góly. Ve 48. minutě zvýšil na 3:0 dobře hrající Solar, za dvě minuty se podruhé trefil Hoffmann. Pak se opět prosadil Solar. V 66. minutě dokončil hattrick a za tři minuty přidal svůj čtvrtý zásah do černého. Deset minut před koncem uzavřel skóre Tomáš Doubek. Ten si míč navedl na šestnáctku a krásnou střelou ho uklidil na zadní tyč. Domácí tak rázně vykročili za záchranou, další tři body je posunuli na desáté místo, osm bodů před předposledním TJ Rovné. Bezděkov je osmý a má 31 bodů. V dalším kole se pokusí Bezděkov napravit reputaci, když hostí nevyzpytatelné Liběšice. Dubí se pak představí na horké půdě v Hrobě.

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


1.FC Dubí
Jan Brezovský, trenér 1. FC Dubí: "Výsledek odpovídá dění na hřišti. Hosté nebyli kompletní, my byli jasně lepší a mohli nasázet daleko více branek. Konečně začali kluci dávat góly."

SK Bezděkov
Tomáš Martan, vedoucí SK Bezděkov: "Všechno bylo špatně. Zase jsme měli problémy se sestavou, musel jsem nastoupit i já. Ale i kdybychom byli kompletní, asi bychom tady nevyhráli. Dubí hrálo opravdu skvěle."



Počet diváků: 50. Rozhodčí: Novotný Libor - KURILJAK Ivan, SEDLÁČEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.