Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 10:30

22.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Když už Libochovice prohrají, tak je to pěkná darda


Branky


0

Oldřichov ještě nevzdal boj o první místo a lídra z Libochovic sestřelil 4:0.

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostům uškodilo zranění Horkého

Situace před utkáním byla jasná. Pokud chtěl Oldřichov zabojovat o první místo, musel Libochovice porazit. Jenže hosté neprohráli od desátého kola, tehdy padli v Bezděkově 1:4. Domácí zase spoleháli na útočný tandem Sedláček - Holubička. Na podzim navíc Oldřichov zvítězil v Libochovicích 3:2 po penaltách. Domácí byli od začátku lepším celkem a zaslouženě vyhrál první poločas 2:0. A obě branky dělily čtyři minuty. Nejprve pronil po straně Doležal, který našel neobsazeného Holubičku. Druhý nejlepší oldřichovský střelec se v takových situacáh nemýlí. Ve 36. minutě kopali domácí roh. Ten přizvedl Holub a rázem to bylo 2:0.

Spálená šance a červená zhatila veškeré naděje

Hosty mohl po změně stran vrátit do zápasu mladý útočník Řezníček, který měl největší šanci Libochovic. Syn trenéra Václava Řezníčka ale zblízka trestuhodně minul. A trest na sebe nenechal dlouho čekat. V 62. minutě se opět prosadil Holubička, branka na 3:0 utkání definitivně zlomila. Za čtyři minuty šly navíc Libochovice do deseti. Sedláček se uvolnil na půlce a už si to chtěl mašírovat na branku. Než se ovšem nejlepší kanonýr celé soutěže stačil rozběhnout, chytil ho Novák za dres a fauloval. Následovala červená karta, která definitivně zhatila i ti nejmenší libochovické naděje. Domácí výhru pak osladil čtvrtou trefou Doležal. Ten se po rohu vlastně ani ideálně netrefil, jenže jeho podivnou střelu si Netolický srazil do branky. Domácí tak poskočili na druhé místo, na první Libochovice ale ztrácejí osm bodů. Mají ale o zápase méně. V dalším kole hraje Oldřichov v Mlékojedech proti litoměřickému B týmu, Libochovice doma hostí na jaře trápící se Bezděkov.

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


TJ Oldřichov
Filip Čutík, hráč TJ Oldřichov: "Po celý zápas jsme byli lepší a zaslouženě vyhráli. Hosté měli jedinou gólovku za stavu 2:0, ale z malého vápna překopli prázdnou kasu. Třetí gól hosty zlomil, pak je začal Sedláček s Holubičkou v útoku přehrávat."

FK Libochovice
Václav Řezníček, trenér FK Libochovice: "Musím soupeři pogratulovat. Byl jasně lepší a vyhrál zaslouženě. Nám utkání nevyšlo, nemohli jsme se dostat do tempa. Když už prohrajeme, tak to stojí za to. Ale náskok máme vlastně stejný, takže si to můžeme pokazit jedině sami."



Sestavy


TJ Oldřichov
O. Vaněk [-] - J. Sláma [-] , P. Holub [-] , Z. Vosátka [-] , R. Tomáš [-] - F. Čutík [-] , J. Novák [-] (82. C. Vaník [-] ) , J. Doležal [-] - T. Holubička [-] , P. Sedláček [-] - P. Smrkovský [-] (70. D. Matouš [-] )

FK Libochovice
V. Netolický [-] - O. Novák [-] , J. Košťál [-] , L. Chlouba [-] , O. Wiesner [-] - T. Urban [-] , L. Horký [-] (30. P. Tuček [-] ) , F. Červený [-] , M. Hudik [-] - M. Řezníček [-] , O. Hudik [-] (74. J. Šturm [-] )

ŽK: 26. T. Holubička , 35. J. Doležal , 86. Z. Vosátka - 59. M. Hudik , 65. J. Košťál . ČK: 62. O. Novák .
Hráči zápasu: P. Holub .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Krutina Radek - ZAVADIL Jakub, NEDVĚD Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.