F. Červený 35.
O. Hudik 68.
O. Hudik 75. (p.)
3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 13:30

23.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bezděkov přišel o brankáře, Libochovice si napravily reputaci


Branky


35. F. Červený , 68. O. Hudik , 75. O. Hudik (p.)
0

Vedoucí celek soutěže vyhrál 3:0 a má v tabulce komfortní náskok osmi bodů.

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Balcar musel pod sprchy po deseti minutách

Lídr celé soutěže si potřeboval napravit sebevědomí po zasloužené porážce v Oldřichově. Bezděkov se na jaře výsledkově trápí, naposledy podlehl Liběšícím na domácím trávníku 3:4. A ještě přidáme výsledek vzájemného duelu z podzimní části. Ten se Libochovicím nevyvedl, když v Bezděkově prohrál 1:4. Celé utkání ovlivnila 10. minuta. Michal Hudik utekl hostující obraně, proti němu vyběhl mimo vápno brankář Barcal. Jenže domácí záložník udělal kličku, Barcal fauloval a po červené kartě musel pod sprchy. Mezi tři tyče musel útočník Ondřej Čížek, Bezděkov tak musel hru stáhnout na jednoho ofenzivního hráče. Domácí měli navrch, ale dlouho se nemohli prosadit. Až přišla 35. minuta. To Řezníček krásnou uličkou oslovil Červeného, který prostřelil Čížka. Výsledkem 1:0 pro Libochovice také skončil první poločas.

Netolický se smál spoluhráčům. Pak nedal penaltu

Ve druhém dějství se hosté pouze bránili. A vlastně se jen čekalo, kolik padne branek. Libochovice přidaly ještě dvě. A obě obstaral nejlepší střelec týmu Ondřej Hudik. V 68. minutě prošel libochovický útočník po straně a prostřelil Čížka. A o sedm minut později se postavil k pokutovému kopu. Ten proměnil a prozatím nastřílel v sezóně už 20 branek. Bezděkov navíc "přežil" další dvě penalty. Za stavu 3:0 se na jednu vydal přes celé hřiště brankář Netolický, který spoluhráče popíchl, že se jim v této disciplíně nedaří. Jenže libochovický brankář dopadl úplně stejně a spoluhráči mu to po zápase vrátili. Svěřenci Václava Řezníčka si tak tři kola před koncem hýčkají osmibodový náskok. Druhé České Kopisty však mají o zápas méně. V dalším kole zajíždějí Libochovce do Hrobu. Bezděkov doma přivítá litoměřické béčko.

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


FK Libochovice
Václav Řezníček, trenér FK Libochovice: "Celý zápas ovlivnila desátá minuta a vyloučení bezděkovského brankáře. Měli jsme převahu a gólů mohlo být daleko více. Za stavu 3:0 jsme brankáře Netolického vyhecovali k tomu, aby šel zahrát pokutový kop. Trochu se předtím klukům smál, že nám právě penalty moc nejdou. No a nakonec jí nedal ani on (smích)."

SK Bezděkov
Tomáš Martan, vedoucí SK Bezděkov: "Po vyloučení musel do branky Ondra Čížek, hráli jsme tak na jednoho útočníka. Prakticky to bylo jen o tom, kolik dostaneme gólů. Bylo to nemastné, neslané. Ale ani Libochovice toho moc nepředvedly. Pokud chtějí postoupit, měly by podle mě podávat rozhodně lepší výkony."



Sestavy


FK Libochovice
V. Netolický [-] - O. Wiesner [-] , L. Došek [-] , L. Chlouba [-] , J. Košťál [-] - F. Červený [-] (68. J. Karfilát [-] ) , P. Tuček [-] (68. J. Šturm [-] ) , M. Hudik [-] , T. Urban [-] (75. J. Kratochvíl [-] ) - M. Řezníček [-] , O. Hudik [-] (80. M. Srbecký [-] )

SK Bezděkov
M. Balcar [-] - M. Adelt [-] , M. Strýhal [-] , B. Matoušek [-] (71. P. Čermák [-] ) , J. Průša [-] , R. Jirásek [-] , O. Čížek [-] , T. Rubeš [-] , O. Čaněk [-] , F. Hendrich [-] , M. Poláček [-]

ŽK: 83. M. Hudik , 84. J. Šturm , 88. J. Kratochvíl - 79. R. Jirásek . ČK: 10. M. Balcar .
Hráči zápasu: L. Došek , O. Hudik .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Husar Vladislav - EICHLER Martin, TRUTNOVSKÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.