Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 13:30

25.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dubí si lehce zatrénovalo a Kozly mají další debakl


Branky


0

Domácí fotbalisté si definitivně zajistili záchranu, naopak hosté si připsali další jarní debakl.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kozly od začátku nestíhaly

Jasným favoritem tohoto zápasu bylo Dubí, i když ho od posledních Kozlů dělily pouze tři příčky. Domácí ke konci jarní části chytili slušnou formu, naopak Kozly na jaře nezískaly ani jeden bod, navíc si připsaly i jednu kontumaci. Na podzim navíc Kozly doma nestačily na Dubí, když prohrály těsně 1:2. Jakým směrem se bude utkání odvíjet ukázaly už první minuty. Skóre otevřel už ve 2. minutě Tomáš Doubek. Za šest minut zvyšoval na 2:0 Václav Karrmann. Dubí bylo při chuti a odevzdanému soupeři sázelo jednu trefu za druhou. Po čtvrt hodině hry se opět trefil Tomáš Doubek, na 4:0 dával Pavel Doubek, pátý zásah opět obstaral Tomáš Doubek, který tak v 21. minutě měl na kontě velmi rychlý hattrick. Za sedm minut se podruhé v utkání prosadil Václav Karrmann. Za stavu 6:0 přišel jediný zásah hostujícího celku, po půl hodině hry ho zařídil František Kubíček. Jenže poslední slovo mělo Dubí, na poločasových 7:1 zvýšil Jaroslav Mucha.

Domácí hráli v tréninkovém rytmu

Po změně stran se utkání víceméně dohrávalo. Hosté nenašli síly na odpor a domácí nemuseli vyvíjet velkou námahu. Do konce utkání padly ještě tři branky. V 65. minutě zvyšoval na 8:1 Miroslav Havlín, devátý zásah si připsal střídající Vít Smolný, který se trefil v 78. minutě. A pro hosty nepopulární "desítku" obstaral David Jelonek, další střídající hráč. Dubí si tak pojistilo desáté místo, Kozly naopak překročily hranici sta inkasovaných branek. Aktuálně jich mají 105. Kozly se s neúspěšnou sezónou rozloučí doma proti Liběšicím, Dubí se představí v Českých Kopistech.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


1.FC Dubí
Jan Brezovský, trenér Dubí: "Od první minuty bylo jasné, kam utkání bude směřovat. Soupeř neměl kvalitu, dali jsme rychlé góly. Pak to upadlo do tréninkového tempa. Možná i trénink by nám daleko více, než tento zápas."




Sestavy


1.FC Dubí
F. Kraus [-] - T. Doubek [-] , P. Doubek [-] , V. Karrmann [-] , J. Mucha [-] , L. Havlín [-] , K. Hoffman [-] (60. D. Jelonek [-] ) , M. Havlín [-] , R. Farkaš [-] (60. V. Smolný [-] ) , J. Ulip [-] , L. Daniš [-]

FK Kozly
M. Štovíček [-] - M. Kalinič [-] , G. Müller [-] , D. Gabriš [-] - J. Šulc [-] , R. Papcun [-] , F. Kubíček [-] , Z. Černý [-] , V. Bergr [-] - L. Bandry [-] , L. Christoph [-] (35. Z. Černý [-] ) -

Počet diváků: 50. Rozhodčí: Novotný Jaromír st. - MENŠÍK Jaroslav, JANEČEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.