3:2p.
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 13:30

25.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hulala zachránil Černiv v hodině dvanácté


Branky


11. M. Hulala , 90. M. Hulala - 26. T. Bergl , 34. R. Horák
0

České Kopisty přišly o vedení v nastaveném čase, navíc nezvládly následný penaltový rozstřel.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté v první půli diktovali tempo hry

České Kopisty, bojující o celkové druhé místo, zajížděly do Černivu. Ten naopak prožívá mizernou sezónu a zůstal jen těšně na příčky, které znamenaly sestup. Na podzim se Černiv držel v Kopistech poločas. Pak však dostal tři góly a prohrál 1:4. První poločas vyšel lépe hostům, kteří byli aktivnější a měli více šancí. Ovšem v 11. minutě napřáhl zhruba ze 30 metrů Hulala a útočník Pavel Rážek, který se objevil v brance, byl bez šance. Hosté ale během osmi minut otočili vývoj utkání. Ve 26. minutě ještě první pokus hostů Chodura vyrazil, ovšem Bergl nadvakrát protlačil míč do sítě. Běžela 34. minutě, když se ke střele dostal Horák a České Kopisty rázem vedly 2:1. Za takového stavu se odcházelo do kabin.

Hulala vyrovnal díky standardní situaci

Po změně se stran se role na hřišti otočily, lepší dojem zanechal určitě Černiv. Ale hosté odolávali a ukrajovali dlouho se vlekoucí minuty, které zbývaly do konce zápasu. Jenže přišla první nastavená minuta a Černiv zahrával trestný kop. K němu se postavil Hulala a pěknou střelou přes zeď odstartoval gejzír domácí radosti. Hosté už se ani nedostali k rozehrávce, protože vzápětí rozhodčí zápas ukončil. Vyrovnaný zápas tak dospěl do penaltového vyústění.

Bonusový bod zůstal domácím

České Kopisty nakonec penaltový rozstřel nezvládly a bod navíc zůstal v Černivu. Co to znamená pro tabulku? České Kopisty jsou na třetím místě a pokud vyhrají poslední zápas skončí bez ohledu na ostatní výsledky na stříbrné pozici. Černiv je devátý, ale může skončit jako osmý, tak nakonec i desátý. České Kopisty se loučí doma proti Dubí, Černiv hraje na půdě kriticky ohroženého Straškova.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


Sokol Černiv
Marcel Týce, předseda TJ Černiv: "Byl to vyrovnaný zápas, který jsme dobře rozehráli. Hosté však skóre otočili a vypadalo to, že si odvezou tři body. Jenže pak nás zachránil Hulala, navíc nám vyšly i penalty. Měli jsme ale štěstí."

TJ Sokol České Kopisty
Václav Kutzler, trenér Českých Kopist: "Celkově to bylo vyrovnané, remíza zasloužená. Ale mrzí nás, že domácí vyrovnali v posledním možném okamžiku. V první půli jsme byli lepší my a mohli dát další góly. Po změně stran byl zase aktivnější Černiv. Ale škoda, vítězství nebylo daleko."



Sestavy


Sokol Černiv
T. Chodura [-] - M. Verner [-] , R. Česal [-] , M. Netolický [-] , M. Prágl [-] , A. Klug [-] , Z. Bouška [-] , M. Hulala [-] , J. Štros [-] , J. Jopa [-] , J. Lubas [-]

TJ Sokol České Kopisty
P. Rážek [-] - M. Škeřík [-] , P. Tůma [-] , V. Kutzler [-] , R. Horák [-] , D. Kunert [-] , M. Krejza [-] , J. Šumichrast [-] , M. Burza [-] , T. Plzák [-] , T. Bergl [-]

ŽK: 45. J. Jopa , 61. M. Hulala .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Průša Dominik - LESŇÁK Ondrej, ROHÁČ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.