Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 10:30

14.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pokratice doma vyhořely, od Libouchce dostaly čtyři góly


Branky


0

Překvapení se zrodilo na Litoměřicku, Libouchec dokonale zaskočil domácího favorita.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pokratice snad zůstaly ještě v kabině

Pokratice nastoupily s oslabeným kádrem a navíc totálně zaspaly úvod utkání. Už ve 3. minutě vyslal Šum pas na Němečka a ten s pomocí tyče dopravil míč za bezmocného Slaninu. Domácím se nestihli ani oklepat a Libouchec přidal další trefu. Po faulu na Slavku se k přímému kopu postavil Novák a parádní ranou pod břevnou šokoval Pokratice. Domácí měli více ze hry, ale vyložené šance nepřicházely. To neplatilo ve 44. minutě, kdy Knop doklepával do prázdné a upravil stav na poločasových 1:2.

Poločas domácí neoživil, nepomohla jim ani výhodnější strana

Po příchodu z kabin hrály Pokratice z kopce a očekával se jejich tlak. Ten se dostavil, ale chyběly góly. To Libouchec počkal na své brejky a ještě dvakrát udeřil. V 78. minutě Hejna patičkou oslovil Němečka, který se s míčem nemazlil a napálil ho do sítě. Domácí debakl pak čtyři minuty před koncem dokonal Martinů, který propálil vše, co mu stálo v cestě.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pokratice
Michal Slabý, trenér Sokol Pokratice: "Náš výkon byl odrazem hodně nepovedené zimní přípravy. Sice jsme byli na míči lepší, ale jinak to nestálo za nic."

TJ Libouchec
Václav Slavka, záložník FK Libouchec: "Nečekali jsme to. Pokratice více hrály a měly tlak, my jsme ale měli zase více tutovek. Přežili jsme i druhý poločas, kdy se hrálo do kopce. Tři body z Pokratic jsou super."



Sestavy


TJ Sokol Pokratice
T. Slanina [-] - O. Dufek [-] , P. Chvála [-] , T. Kocman [-] - P. Kolomazník [-] (79. M. Loula [-] ) , R. Knop [-] , T. Keller [-] , J. Bergmann [-] , F. Smetana [-] - A. Rondoš [-] (46. M. Vlašič [-] ) , T. Písař [-]

TJ Libouchec
V. Koucký [-] - T. Palaščák [-] (48. L. Martinů [-] ) , R. Němeček [-] , V. Slavka [-] (90. R. Král [-] ) , J. Novák [-] (81. O. Černý [-] ) , R. Wild [-] , M. Hejna [-] , J. Šum [-] , L. Kučera [-] , M. Hammer [-] , V. Balog [-]

ŽK: 45. T. Písař , 69. P. Kolomazník , 90. T. Kocman - 35. R. Němeček , 68. J. Novák , 70. M. Hammer , 75. L. Kučera , 90. O. Černý .
Hráči zápasu: V. Koucký , R. Němeček .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kolátor Petr - HOLEC Ladislav, MOLLINGER Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.