1:5
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

14.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

1:5! Oslabené Křešice na Rumburk nemohly stačit


Branky


24. J. Lepič - 2. R. Šott , 42. P. Havel , 62. P. Michalina , 80. P. Havel , 90. J. Chlada
0

Domácí celek bojující o záchranu nastoupil v okleštěné sestavě a vysoko prohrál.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Škoda Lepičovi šance, litovali domácí

Křešice před jarním startem počítali několik obrovských ztrát. Satran, jeden z klíčových hráčů, odešel do Střekova. Po červené kartě z posledního podzimního zápasu nemohli nastoupit Rusý s Kühnem. Zranění nepustilo do zápasu Tirdila a Pekárka, kapitán Patka chyběl z rodinných důvodů. To Rumburk byl mimo Šebory kompletní. Hosté šli do vedení po dvou minutách, když Šott běžel sám na brankáře a gólově zakončil. Rumburk ale branka nenakopla, naopak se přizpůsobil hře soupeře. A logickým vyústěním byla vyrovnávající trefa Lepiče, který si z rumburské obrany udělal kužele a pokořil i Dvořáka. Vzápětí měl Lepič další obrovskou šanci, ale přestřelil. Do kabin šli nakonec přeci je spokojenější hosté. Ve 43. minutě napřáhl ke střele z 25 metrů Havel a jeden z obránců míč tečoval za bezmocného Větvičku.

Šance na vyrovnání skončili se zraněním stopera

Po změně stran byl Rumburk aktivnější, ale pojistku přidal až po zranění domácí stopera Schoře. V tu samou chvíli hosté předvádějí pěknou akci po straně, kdy do vápna přiletěl centr a Michalína ho uklidil do sítě. Domácí odpadli, čtvrtou trefu přidal Havel, který prošel krásně mezi třemi hráči a poradil si i s Větvičkou. Domácí debakl dokonal Chlada, který protrhl svou smůlu v zakončení.



Ohlasy k zápasu


FK Křešice
Luboš Pekárek, vedoucí FK Křešice: "Nastoupili jsme ve zdecimované sestavě, hráč museli i tři dorostenci. Škoda šance Lepiče za stavu 1:1. Jinak byl ale Rumburk lepší a vyhrál zaslouženě."

FK Rumburk
Jaroslav Červinka, trenér FK Rumburk: První půle nebyla z naší strany ideální, ale v druhé jsme se zlepšili a v úplném závěru domácí úplně odpadli. Ještě se musíme zaměřit na zakončení, protože zatím neumíme správně vyřešit situace, kdy přečíslujeme obranu a naše finální přihrávka a vlastně i koncovka jsou zatím hodně nepřesné."



Sestavy


FK Křešice
O. Větvička [-] - M. Hensch [-] (82. M. Herold [-] ) , A. Bezemek [-] , D. Lenrt [-] , L. Lébl [-] , J. Suchánek [-] , L. Cibulka [-] , L. Schoř [-] (63. J. Herold [-] ) , J. Kučera [-] , J. Lepič [-] , M. Restej [-]

FK Rumburk
J. Dvořák [-] - L. Pokorný [-] , R. Šott [-] (67. M. Demeter [-] ) , J. Chlada [-] , J. Hejl [-] , M. Trégr [-] , P. Pilko [-] , P. Michalina [-] (76. M. Matulík [-] ) , T. Stankovič [-] (81. M. Stodola [-] ) , A. Zima [-] , P. Havel [-]

ŽK: 75. J. Kučera - 78. J. Chlada , 88. A. Zima , 90. M. Matulík .
Hráči zápasu: P. Havel .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Spišák Dušan - BLÁHA Svatopluk, SVOBODA Evžen.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.