A. Hodač 29.
J. Chmelík 57. (p.)
2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

16.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání rozhodl osmnáctiletý mladík Hodač


Branky


29. A. Hodač , 57. J. Chmelík (p.)
0

Libouchec přijel do České Kamenice v okleštěné sestavě a poprvé na jaře nebodoval.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kamenice byla na těžkém terénu lepším celkem

Libouchec byl sice na jaře stoprocentní, do České Kamenice přicestoval bez několika hráčů. Na lavičce tak měl pouze dorostence Vacka. Domácí byli od začátku lepším celkem a hostům toho za celý zápas příliš nepovolili. Libouchec měl jedinou šanci po standardní sitauci, ale branka z toho nebyla. První trefu obstaral mladý a velmi dobře hrající Hodač. Ten dostal míč do úniku, ve vápně si ho pak dvakrát zasekl a pěknou střelou nedal Kouckému šanci.

Rozhodla penalta. A znovu u toho byl Hodač

Důležitou pojistku přidala Česká Kamenice po hodině hry. Chmelík příkladným napadáním obral hosty o míč, Hodač na metru zrychlil a byl ve vápně faulován. Nařízený pokutý kop pak proměnil Chmelík a dodal domácím barvám klid. Kamenice mohla své vedení zvýšit, ale další trefu už diváci neviděli.



Ohlasy k zápasu


FK Česká Kamenice
Pavel Mokráček, trenér FK Česká Kamenice: "Z Libouchce jsme měli obavy. Kluci to ale zvládli, soupeře přehrávali a zaslouženě zvítězili. Z naší strany jsem cítil větší fotbalovou kvalitu, větší chuť zvítězit, hráči byli důrazní. Jsem také rád, že jsme dohráli zápas s čistým kontem."

TJ Libouchec
Václav Slavka, záložník a kapitán FK Libouchec: "Měli jsme hodně absencí, dva hráči dokonce nastoupili se zraněním, na střídání byl pouze mladý Vacek. Nic jsme si nevytvořili a hráli doslova "tužku". Ale Česká Kamenice nás zase tak výrazně nepřehrávala."



Sestavy


FK Česká Kamenice
M. Vaněk [-] - F. Louda [-] , T. Tschakert [-] , P. Vaněk [-] , V. Mysliveček [-] - J. Chmelík [-] , P. Kozelek [-] (55. J. Šimek [-] ) , J. Mitruška [-] , M. Mach [-] - A. Hodač [-] , F. Černý [-] -

TJ Libouchec
V. Koucký [-] - D. Kodet [-] , L. Kučera [-] , L. Martinů [-] , J. Černohorský [-] , V. Slavka [-] , R. Wild [-] (53. J. Vacek [-] ) , M. Hejna [-] , T. Palaščák [-] , J. Studený [-] , V. Balog [-]

ŽK: 70. P. Vaněk - 18. L. Martinů , 57. L. Kučera , 63. V. Slavka .
Hráči zápasu: M. Vaněk , M. Mach , A. Hodač .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Javorek Jiří - NOVOTNÝ Jaromír, MENŠÍK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.