Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

17.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libouchec opět ukázal, že to na Jílové prostě umí


0

Favorit utkání derby nezvládl a prohrál. Nevyužil tak zaváhání první Brné.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Černohorský dal hostům lekci z produktivity

Utkání pro Jílové nezačalo vůbec dobře a již ve 3. minutě, po nesmyslné malé domů Farkaše a sérii dvou rohů, inkasovalo. Autorem branky byl Černohorský, který hlavičkoval mezi nedůrazným triem hostujících hráčů. Hosté byli lepším celkem, ale v domácí brance stál bezchybný Pluhař. Dvakrát velkou šanci zazdil Kurty, gólem neskončila ani hlavička Felediho a také nedůrazná dorážka Koláře. A tak udeřilo na druhé straně, kdy se po ojedinělé akci domácích trefil parádně z voleje opět Černohorský.

Mladý Pluhař o čisté konto nepřišel

Druhý poločas už byl ve znamení platonického dobývání branky domácích, kdy ze strany Jílového to byla spíše křeč a trápení v kombinaci a přihrávkách na podmáčeném liboucheckém terénu. I přesto si vytvořili několik brankových příležitostí, ale Kurty, Just i Janda v nich selhali. A tak se z vybojované výhry radoval opět Libouchec, který dal v derby před velmi slušnou kulisou hostům obrovskou lekci z produktivity.



Ohlasy k zápasu


TJ Libouchec
Václav Slavka, záložník FK Libouchec: "Rozhodl první poločas, kdy jsme vytěžili z minima maximum. Zdálo se mi, že Jílové hrálo bezradně a rozhodně výkonem nepřesvědčilo. Hodně nás podržel brankář Pluhař."

FK Jílové
Ondřej Barilla, trenér FK Jílové: Soupeři gratuluji. Stejně jako u nás vytěžil z minima maximum. My jsme hráli pouze prvních pětadvacet minut, pak už to byla spíše křeč a někteří hráči byli spíše na ledě než na hřišti. I tak jsme byli celý zápas lepším týmem, vypracovali si šance, ale výborný domácí gólman byl prostě proti. Ve druhém poločase už Libouchec zaparkoval na vápně autobus a odpadl fyzicky. Přesto jsme se nedokázali prosadit. Naše výkony v posledních zápasech nejsou ideální, někteří hráči si jdou na hřiště spíše zahrát a neumějí se o výhru porvat. Utkání též ovlivnilo zranění Čtvrtníčka, jehož vystřídáním jsme museli přeskupit všechny tři řady a hra se úplně vytratila. Najednou přestal fungovat střed zálohy a bylo po fotbale. To byla z mé strany chyba."



Sestavy


TJ Libouchec
T. Pluhař [-] - R. Němeček [-] , J. Černohorský [-] , J. Šum [-] , J. Novák [-] , R. Wild [-] , M. Hejna [-] , L. Martinů [-] , J. Studený [-] , M. Hammer [-] , V. Balog [-]

FK Jílové
J. Vosecký [-] - L. Čtvrtníček [-] , O. Michl [-] , T. Kořínek [-] - T. Reichelt [-] , T. Feledi [-] , T. Farkaš [-] , M. Just [-] , J. Kolář [-] - Z. Červenka [-] , D. Kurty [-]

ŽK: 40. M. Hammer - 8. O. Michl , 75. S. Malowanyj .
Hráči zápasu: T. Pluhař , J. Černohorský - D. Kurty , M. Just .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Karasinski Marek - PLZÁK Daniel, ŽIVNŮSTKA Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.