2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 17:00

18.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

GALERIE: Jílové zlomilo oslabený Rumburk až ve druhé půli


Branky


0

Domácí favorit se dlouho trápil v koncovce. Pak ho vysvobodily dva slepené góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle? Festival zahozených šancí

Hosté nastoupili v hodně okleštěné sestavě, do hry musel nastoupit i druhý brankář. Je ale pravda, že domácím chyběli například Just, Červenka, nebo Čtvrtníček. Od začátku bylo Jílové lepším celkem, ale srdnatě bojující Rumburk v první půlce brankově nepokořilo. Již v první minutě měl dobrou šanci Feledi, kterou neproměnil. Tím odstartoval festival zahazování jasných brankových příležitostí a trápení v koncovce jílovských střelců. Dvakrát se ocitl v jasné šanci Janda, v té první před ním po hezké akci zívala dokonce prázdná brána. Radek Rangl hlavičkoval v dobré pozici na břevno a poté bránu přestřelil. A pak se znovu neprosadil Feledi v jasné gólovce z malého vápna.

Trápení ukončil Kurty s Kolářem

Rumburští fotbalisté chtěli po změně stran co nejdéle vydržet bez inkasované branky. To se dařilo do 66. minuty, kdy po pravé straně utekl Kolář, předložil míč volnému Kurtymu a ten i s pomocí tyče poslal Jílové do vedení. Minutu na to si oba aktéři role vyměnili. Kurty našel pěknou přihrávkou volného Koláře a ten se nemýlil. Poté se ještě ve velkých šancích ocitli Farkaš, Horyna a Kořínek, ale skóre utkání se už nezměnilo. Jílové tak stáhlo náskok vedoucí Brné na tři body.

!!! Dáváme každému možnost vyjádřit svůj názor. Hodnotit s komentářem může každý registrovaný Úroveň zápasu, Rozhodčího (!!!), Hráče utkání a další, jako hrací plochu, zázemí stadionu a dokonce třeba klobásu a nápoje. Nakonec může každého hráče oznámkovat 1-10, kde 10 je Top.!!!



Ohlasy k zápasu


FK Jílové
Ondřej Barilla, trenér FK Jílové: "Z utkání jsem měl trochu obavy, jelikož nám chyběla řada hráčů. Výkon opět nebyl ideální, ale určitě lepší než v minulém kole. Co jsme však v tomto zápase zahodili, to se jen tak nevidí. Utkání mělo skončit rozdílem minimálně pěti branek, ale zahozené šance vedly ke zbytečné nervozitě. Po celé utkání jsme ale byli jasně lepší a vyhráli zaslouženě. Pochválit bych chtěl obrannou fázi, která po celé utkání fungovala bezchybně a Rumburku povolila jen jednu šanci."

FK Rumburk
Jaroslav Červinka, trenér FK Rumburk: "Bohužel ke zraněným se přidali i nemocní hráči a tak jsme nemohli být kompletní. Škoda našich dvou nevydařených minut, kdy jsme zbytečně inkasovali. I přesto jsem s přístupem hráčů k utkání spokojen. Domácímu favorizovanému týmu kluci výhru zadarmo nedarovali."



Sestavy


FK Jílové
J. Vosecký [-] - R. Rangl [-] , S. Malowanyj [-] (71. S. Geletič [-] ) , T. Kořínek [-] , O. Michl [-] - T. Feledi [-] , T. Farkaš [-] , A. Čermák [-] , J. Kolář [-] - D. Kurty [-] , J. Janda [-] (55. M. Horyna [-] )

FK Rumburk
T. Bednář [-] - J. Hejl [-] , M. Stodola [-] , M. Nehonský [-] , M. Demeter [-] , M. Matulík [-] , J. Šebora [-] , T. Stankovič [-] , L. Pokorný [-] , M. Trégr [-] , J. Dvořák [-] (78. J. Mlejnek [-] )

ŽK: 77. J. Hejl , 84. M. Demeter , 87. J. Mlejnek .
Hráči zápasu: T. Kořínek , T. Feledi - T. Bednář , J. Hejl .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Cvachoušek František - SMREČEK Ladislav, VYDRA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.