2:1
(1:1)
13. M. Culek
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 17:00

18.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zmar Brné nekončí. Tentokráte prohrála v Lovosicích!


Branky


0

Lovosická rezerva střídá výkony jako den a noc. Po debaklu na hřišti posledních Hostovic tentokráte doma přehrála lídra tabulky!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí působili na začátku ustrašeně

Prvních dvacet minut patřilo na lovosické umělce. Domácí začali ustrašeně a možná měli zbytečně velký respekt. Brná sice měla problémy s domácím presinkem, přesto šla do vedení. Zkušený Heřman prodloužil míč za sebe, kde Číhal Culek, který překonal Šafránka. Lovosice ale tato trefa nepoložila a jejich hra se zlepšila. Tím spíše, že bylo ve 30. minutě vyrovnáno. Dlouhý výkop Šafránka sice zachytila obrana hostí. Jenže dobře napadající Espinosa obral jednoho z obránců o míč, předložil ho Kovaříkovi, který si poradil s ex-ústeckým Novákem v brance. Brné mohl vrátit vedené Culek, ale trefil pouze břevno.

Rozhodl rohový kop

Po změně stran se pokračovalo v záživné podívané. Hrál se svižný fotbal se šancemi na obou stranách. Ovšem jen jedna skončila brankou. A byla to vítězná trefa. Deset minut před koncem zahrál Walter rohový kop a Klement hlavou dostal s pomocí tyče míč za Nováka. V závěru pak dvakrát Lovosice podržel Šafránek. Jeho zákroky měly podle trenéra Pavla Doležala "ligové" parametry.

 

!!! Dáváme každému možnost vyjádřit svůj názor. Hodnotit s komentářem může každý registrovaný Úroveň zápasu, Rozhodčího (!!!), Hráče utkání a další, jako hrací plochu, zázemí stadionu a dokonce třeba klobásu a nápoje. Nakonec může každého hráče oznámkovat 1-10, kde 10 je Top.!!!



Ohlasy k zápasu


ASK Lovosice B
Pavel Doležal, trenér ASK Lovosice B: "Naše výkony jsou opravdu jako den a noc. Po výbuchu v Hostovicích to byl od nás úplně jiný výkon. Kluci soupeře napadali, bojovali a přidali kvalitu. Jen prvních dvacet minut bylo zbytečně ustrašených. Neříkám, že jsme byli lepším týmem, ale mám pocit, že kluci měli větší chuť vyhrát. Pochvalu zaslouží úplně všichni, včetně střídajících hráčů."

SK Brná
Milan Česlák, trenér SK Brná: "Pořád se hledáme, schází nám herní rytmus. Přitom jsme nezačali špatně. Ale bohužel přístup některých hráčů neodpovídá našemu postavení v tabulce. Hodně nám dělal vysoký presink Lovosic, s tím si hráči neuměli moc poradit. Bohužel takhle se o postup nehraje."



Sestavy


ASK Lovosice B
M. Šafránek [-] - T. Hrdý [-] , L. Hrdý [-] , M. Kočina [-] , J. Kovařík [-] (76. L. Klement [-] ) , J. Drbal [-] - M. Macháček [-] , J. Hušek [-] (84. R. Podrazil [-] ) , M. Walter [-] (90. R. Trekoval [-] ) - M. Klouček [-] (20. B. Baborák [-] ) , R. Espinosa [-] -

SK Brná
R. Novák [-] - M. Seidl [-] , J. Koranda [-] , R. Šťástka [-] , M. Culek [-] (68. J. Betka [-] ) , A. Georgiev [-] , T. Heřman [-] , A. Mihaylov [-] , A. Gaydarski [-] , P. Prousek [-] , M. Smetana [-]

ŽK: 51. A. Gaydarski , 89. J. Betka .
Hráči zápasu: M. Šafránek , J. Hušek , M. Macháček .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Mecl Marcel - MATERNA Jiří, HOLLY Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.