Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 17:00

21.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Junior se protrápil ke třem bodům


Branky


0

Fotbalisté České Kamenice to ale Děčinu svými chybami hodně usnadnili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nakoply minely hostů

Mladý tým trenéra Pavla Horáčka měl parádní vstup do jarní části. Ten se zadrhl v posledních dvou zápasech, kdy Děčín ze zápasů s Pokraticemi a v Lovosicích vytěžil jediný bod. Pokud však chce Děčín pomýšlet na umístění v první trojce, musel doma porazit Českou Kamenici. Ta mohla být relativně v klidu. Jenže pokud by snad sestupovaly čtyři týmy, tak právě Křešice, které jsou čtvrté od konce, ztrácejí na Kamenici sedm bodů. Na podzim se radovala parta okolo kouče Pavla Mokráčka, jelikož tehdy porazila Junior Děčín na penatly. Do domácí sestavy se vrátil Murdych s Drahoňovským, naopak chyběli Stach s Bílkem. Sotva se diváci usadili v ochozech Městského stadionu, padla první branka. Centr obránce Horáčka hrubě podcenil brankář Vaněk a hlavičkující Drahoňovský přišel velmi lacino k úvodní trefě celého zápasu. Hosté byli hodně bezzubí, kombinace u nich prakticky neexistovala. Snaha se jim nedala upřít, ale fotbalově to bylo hodně slabé. Děčín měl sice převahu, ale hra byla hodně komplikovaná. Ve 37. minutě ale přišel přeci je druhý děčínský gól. Před velkým vápnem chyboval Čvančara s Chmelíkem, k míči se dostal Šmalcl, který i díky teči prostřelil Vaňka. Za stavu 2:0 pro Junior se odcházelo do kabin.

Neproměněná penalta Kamenici nakopla

Brzy po přestávce mohl Junior hosty definitivně dorazit. Murdych byl ve vápně sražen a Děčín dostal výhodu pokutového kopu. K němu se postavil obránce Florián, ovšem míč v síti neskončil. Tahle situace přeci jen Kamenici nakopla, pomohl i příchod střídajícího Jíravy. A přišla kontaktní trefa, o kterou se postaral Martin Mach. Děčín se ale zvedl a hlavně mu hodně pomohla třetí trefa. V 76. minutě opět centroval Horáček, brankář Vaněk na míč nevyběhl a Murdych ho se štěstím uklidil do českokamenické svatyně. Poslední vzruch přinesla 83. minuta. Gaher postupoval sám na branku a Mysliveček ho musel faulovat. Následovala červená karta, která definitivně zmařila jakýkoliv hostující tlak. Tři body tak posunuly Děčín na čtvrté místo, kde se bodově dotáhl na Lovosice B. Naopak Česká Kamenice spadla na desáté místo. A co další kolo? Česká Kamenice doma hostí Velké Březno, které je prakticky sousedem tabulce. A Junior Děčín zajíždí do Jílové, kde se čeká vyhecované derby.



Ohlasy k zápasu


FK Junior Děčín
Miroslav Tyl, vedoucí FK Junior Děčín: "Chtěli jsme hostům vrátit nešťastnou podzimní porážku po penaltách. Utkání to ale nebylo vůbec pohledné. Máme tři body, ale hráčům větší bojovnost a lehkost v kombinaci."

FK Česká Kamenice
Pavel Mokráček, trenér FK Česká Kamenice: "Domácím jsme dali tři branky jako dárečky na Štědrý den. Dvakrát chyboval brankář, jednou tam byla hrubá minela v rozehrávce. První poločas byl z naší strany fotbalově mizerný. Nakopla nás až neproměněná domácí penalta. Děčín vyhrál zaslouženě, ale výkonem také nepřesvědčil."



Sestavy


FK Junior Děčín
J. Stejskal [-] - J. Florián [-] , J. Folprecht [-] , J. Horáček [-] , Z. Michalec [-] - P. Gaher [-] , J. Šmalcl [-] - J. Murdych [-] (88. D. Čapek [-] ) , J. Drahoňovský [-] (80. F. Vait [-] ) , D. Horák [-] , J. Beneš [-] (58. A. Mezsároš [-] )

FK Česká Kamenice
M. Vaněk [-] - P. Vaněk [-] , J. Čvančara [-] , V. Mysliveček [-] , T. Tschakert [-] - M. Mach [-] , P. Kozelek [-] (56. M. Jírava [-] ) , J. Šimek [-] (89. M. Braun [-] ) , J. Chmelík [-] - A. Hodač [-] , F. Černý [-]

ŽK: 63. J. Šmalcl - 43. J. Chmelík , 47. T. Tschakert , 73. A. Hodač . ČK: 83. V. Mysliveček .
Hráči zápasu: J. Horáček - T. Tschakert .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kolátor Petr - MOLLINGER Lukáš, FORMÁNEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.