1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

25.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jílovému pomohla i trefa brankáře Voseckého


Branky


0

V Křešicích se hrál poměrně vyrovnaný fotbal, ze tří bodů se nakonec radoval jílovský favorit.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pekařova výpomoc

Na Litoměřicku se hrálo utkání celků z opačných pólů tabulky. Domácí Křešice, které jsou čtvrté od konce, už nemají problémy se záchranou a mohou dohrát sezónu v klidu. Jílovští fotbalisté si případnou výhrou mohli definitivně zajistit druhé místo v tabulce. Oba celky měly problémy se sestavou. Například útočník a nejlepší střelec Křešič Jiří Lepič musel hrát stopera. Hosté dokonce museli povolat do branky Zdeňka Pekaře, do útoku tak musel gólman Jiří Vosecký. Na podzim padlo ve vzájemném duelu šest branek, z vítězství 4:2 se tehdy radovalo Jílové. První poločas byl z hostující strany docela vlažný, Křešice navíc po čtvrt hodině udeřili, kdy se prosadil mladý Svátek. Inkasovaný gól hosty přeci jen donutil k lepšímu výkonu. A ve 33. minutě Jílové vyrovnalo, když se ke hlavičce dostal právě Vosecký a dal na 1:1.

Rozhodnutí si vzal na svědomí Reichelt

Po změně stran začalo Jílové opět vlažně, Křešice se dostaly do zajímavých možností, ale Pekař už neinkasoval. Vítězná trefa padla v 76. minutě. A rozhodla standardní situace, po které se krásně trefil Tomáš Reichelt. Zbytek utkání si už hosté pohlídali a tak trochu se protrápili ke třem bodům, které se očekávaly. Jílové je tak z 56 body na druhém místě a tam taky zůstane po konci sezóny. I Křešice už mají jistotu, že tento fotbalový ročník zakončí na místě jedenáctém. Jílové se sezónou rozloučí v domácím prostředí, když hostí nebezpečné Pokratice, Křešice zažijí svou derniéru v Libouchci.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


FK Křešice
Luboš Pekárek, vedoucí FK Křešice: "Podle mě to bylo vyrovnané utkání, kterému by více slušela remíza. Opět jsme měli několik absencí, například útočník Jirka Lepič musel hrát stopera. A díky své rychlosti to zvládl opravdu bravurně."

FK Jílové
Radek Rangl, trenér FK Jílové: "Dnešní utkání nemohu hodnotit jinak, než trápení. Takového soupeře musíme přehrávat a výsledek musí být jednoznačný. A je jedno, v jaké sestavě jsme nastoupili. Výkon některých hráčů byl podprůměrný. Pozitivní jsou jen tři body a výkon Kuby Koláře, který vyčníval bojovností a byl nejlepším hráčem."



Sestavy


FK Křešice
O. Větvička [-] - M. Svátek [-] (32. J. Herold [-] ) , L. Cibulka [-] , A. Bezemek [-] , L. Lébl [-] , J. Kučera [-] , V. Kühn [-] , J. Suchánek [-] , J. Lepič [-] , D. Lenrt [-] , J. Rusý [-] (65. M. Limberk [-] )

FK Jílové
Z. Pekař [-] - S. Malowanyj [-] , T. Kořínek [-] , T. Reichelt [-] , Z. Červenka [-] - T. Feledi [-] , T. Farkaš [-] , A. Čermák [-] , J. Kolář [-] - M. Just [-] (74. M. Huček [-] ) , J. Vosecký [-]

ŽK: 29. A. Bezemek , 66. J. Suchánek , 73. J. Kučera - 17. A. Čermák , 54. Z. Červenka , 58. M. Just , 58. T. Kořínek . ČK: 87. D. Lenrt .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Vlk Lukáš - ČERVENÝ Tomáš, DUŠÍK Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.