Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 17:00

26.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libouchec si proti odevzdaným Křešicím s chutí zastřílel


Branky


0

Domácí fotbalisté se tak díky dobré jarní části vyšplhali na šesté místo v tabulce.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šlo o to, kdy padne první branka

Oběma celkům v posledním kole o nic nešlo. Libouchec měl prakticky jisté šesté místo, Křešice se zase nemohly posunout z jedenácté pozice. Favoritem byli rozhodně domácí, hosté navíc nepřijeli vůbec kompletní, kdy chyběl například Lepič, nebo Patka. Brankář Větvička dokonce musel hrát v poli. Na podzim se oba celky v Křešicích rozešly po remíze 3:3, Libouchec tehdy zvládl penaltový rozstřel, když vyhrál 5:3. Bezbrankový stav vydržel do 28. minuty. Nulu na domácím kontě vymazal Studený, který jako první překonal Fridricha. Od té doby domácí ještě více dominovali a hostům nasázeli během pěti minut další tři branky. Ve 34. minutě zvýšil na 2:0 Palaščák, pak se v rozmezí tří minut dvakrát trefil Němeček, který uzavřel skóre na poločasových 4:0 pro Libouchec.

Bouřka spláchla hřiště a předčasně ukončila utkání

Po změně stran se pokračovalo ve stejném duchu. Libouchec se nemusel zase tak moc snažit. V 56. minutě dokonal čistý hattrick Němeček, který zvýšil z pokutového kopu na 5:0. V 73. minutě dal šestou branku Libouchce Šum, za dvě minuty zvýšil na 7:0 Kodet. Následně se utkání přerušilo. Do Libouchce se přihnala mohutný déšť, který po chvilce změnil hřiště v bazén. Po oboustranné dohodě, kdy se ani jednomu celku už vlastně nechtělo hrát, sudí celý duel předčasně ukončil. Libouchec tak v sezóně hlavně díky dobré jarní části získal 44 bodů a zakončil vše v klidu na šesté místě. Křešice jsou zachráněné, když jim 26 bodů stačilo na jedenácté místo.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


TJ Libouchec
Václav Slavka, obránce ČSAD Libouchec: "Křešicím už o nic nešlo, na hřiště šly deset minut před začátkem utkání. Hřiště bylo silně podmáčené a hosté na něm proti nám neměli šanci. Po celé utkání jsme měli jasnou převahu. Utkání bylo zkráceno asi o deset minut kvůli bouřce. Nejlepším hráčem byl asi třígolový Němeček."




Sestavy


TJ Libouchec
D. Klačanský [-] (52. T. Pluhař [-] ) - R. Němeček [-] (74. J. Vacek [-] ) , J. Šum [-] , V. Slavka [-] , J. Novák [-] , J. Studený [-] (56. O. Černý [-] ) , M. Hejna [-] , T. Palaščák [-] (56. M. Hammer [-] ) , P. Duda [-] (56. L. Martinů [-] ) , D. Kodet [-] , V. Balog [-]

FK Křešice
J. Fridrich [-] - O. Větvička [-] , M. Svátek [-] , J. Kučera [-] (46. J. Hingar [-] ) , M. Limberk [-] , A. Bezemek [-] , L. Lébl [-] , V. Kühn [-] , J. Limberk [-] , L. Cibulka [-] , L. Schoř [-]

ŽK: 16. J. Šum - 20. J. Kučera .
Hráči zápasu: R. Němeček .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Cvachoušek František - VYDRA Jiří, TESKA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.