Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

15.kolo, Středočeský | Kolín | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V 15. kole Týnec hostil Novou Ves


0

Nová Ves vyrazila na venkovní utkání v deseti lidech včetně realizačního týmu. Ovšem v první půlhodině nebylo vůbec znát, že se hrálo v menším počtu. Pojďme se ve stručnosti podívat jak se utkání vyvíjelo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lvi ze Vsi

I přes to, že hosté nastoupili v devíti, na hře to znát nebylo. Šance se objevovaly na obou stranách a prvních třicet minut Novovesští drželi krok se soupeřem. A ve 31. minutě se po pravé straně začala rodit akce. Rychlou kombinací, kde hlavní roli hrál Babický ze Vsi, se hosté dostali do vápna Týnce. Babický si akci užil do poslední chvíle kdy napřáhl a poslal svůj tým do překvapivého vedení 0-1 !!! Ač hosté byli na koni, začala se brzy projevovat početní převaha. Ve 35. Kalfiřt a 36. minutě Novotný otočili stav na 2-1 pro domácí Týnec. Do poločasu ještě přidal třetí branku Šafranko, 43. minuta 3-1. Gól padl po ofasajdu a neměl platit. Bohužel pro hosty to rozhodčí neviděl a branku uznal. To se stává i v nejvyšších soutěžích. 

Druhá půle byla pro Ves nad jejich síly

Nová Ves si o poločase odpočala a nenechala se otrávit. Prvních deset minut opět drželi krok s Týncem. Využívali toho, že v brance neměli čistokrevného brankáře, ale hráče z pole, kterému hra nohou není cizí. Takže rozehry po zemi do stran a využívání brankáře jako dalšího hráče v poli pomohlo zvýšit držení balónu a típ pádem volit klidnější tempo hry, které hráči Nové Vsi potřebovali. Týnec samozřejmě aktivně napadal a v 58. následně i v 64. minutě z toho těžil pro svůj tým Kulich, který dal dva rychlé góly 5-1. Novovesští se dál nevzdávali. Týnec na trávní poslal v 71. minutě čerstvou sílu v podobě Nesládka a tomu ke vstřelení branky stačilo 6 minut, 77. minuta 6-1. Na konečných 7-1 upravil skóre svým druhým gólem v utkání Kalfiřt.



Sestavy


TJ Sokol Týnec nad Labem
O. Adamec [-] - R. Mlika [-] , V. Mlika [-] , J. Čopjak [-] (37. M. Šafranko [-] ) - T. Grubr [-] , J. Kalfiřt [-] , L. Kulich [-] , D. Sýkora [-] , M. Javůrek [-] - T. Novotný [-] (51. M. Lambev [-] ) , V. Lískovec [-] (71. M. Nesládek [-] )

TJ Sokol Nová Ves I
R. Dohanič [-] - E. Vaško [-] , L. Poula [-] , R. Kadečka [-] , M. Babický [-] , P. Linart [-] , M. Březina [-] , L. Vokřál [-] , P. Urbánek [-] , P. Javůrek [-]

ŽK: 77. D. Sýkora - 41. L. Vokřál , 68. M. Březina .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Klíma Miroslav - SÝKORA Jaroslav (N), LEVČIK David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.