Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

15.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání plné šancí dopadlo lépe pro Olympii


Branky


0

Rakovnická Olympie se v sobotu vydala na hřiště Jesenice. Hosté narozdíl od minulého víkendu domu odjížděli nakonec se třemi body v kapse.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první šanci utkání vyhořel domácí Jeníček, který akci z pravé strany zakončil pouze střelou do boční sítě. Úspěšnější nebyl ani v 10. minutě, když vydoloval balon u pravé brankové čáry, ale jeho tentokrát přesnější střelu vykryl gólman. Do třetice se balon opět dostal k Jeníčkovi, ten posunul před branku Kotkovi, kterému ale střela vůbec nesedla. Míč sice odskočil ještě k osamocenému Šťastnému, ale ten byl v ofsajdu. Šance se pak urodily na obou stranách, ale Číhař, Jeniček ani Pfejfer je v gól nepřetavili. Síť se nakonec přeci jen zavlnila a to za Řehořem. Po přímém volném kopu na zadní tyč  deklepl balón do sítě Kolář a poslal Olympii do vedení. Po obdrženém gólu se vkradla jesenickým na kopačky velká porce nepřesností a tím se dostávali častěji pod tlak. Přesto ve 36. minutě mohl zařídit vyrovnání domácí Brda, který šel sám na gómana. Ovšem výborný Šíma ho vychytal. Poslední střela v prvním poločase patřila Číhařovi, Řehoř ji ale vytěsnil mimo bránu.

 

V druhém poločase patřila uvodní šance hostům, Kalfiřt ale po dlouhé přihrávce za obranu střílel pouze nad. V 60. minutě Číhař zleva přihrál proti noze Benešovi, Řehor jeho střelu bezpečně pokryl. O dvě minuty později bylo rušno na druhé straně hřiště. Po rohu nastřelil Brda balón zpět do vápna, kde odraz od Jeníčkova kolene doputoval až do sítě a bylo to 1:1. Z vyrovnání se ale domácí dlouho neradovali. V 66. minutě byl před vápnem falouván Číhař, sám se postavil k přímému kopu a střelou na zadní tyč poslal Olympii opět do vedení. Poslední gól padl v 88. minutě a patřil opět hostům. Vyběhnuvší Řehor nestihl být u balónu dříve než Číhař, který svým druhým gólem v zápase stanovil na konečných 3:1.



Ohlasy k zápasu


FC Jesenice
Bedřich Bočánek (trenér): "Bojovné utkání se šťastnějším koncem pro Olympii, která byla velmi efektivní v proměňování šancí. Zkušeností a fotbalovostí si odvezla 3 body."




Sestavy


FC Jesenice
V. Řehoř [-] - P. Altman [-] (68. M. Pacourek [-] ) , D. Brda [-] , J. Mutínský [-] , P. John [-] - P. Šťastný [-] , S. Pfejfer [-] , P. Kotek [-] (23. V. Fiala [-] ) , Z. Balý [-] , J. John [-] - D. Jeníček [-] -

Olympie Rakovník
P. Šíma [-] - J. Číhař [-] , M. Kokšál [-] , J. Ogurek [-] (46. M. Beneš [-] ) , S. Rous [-] , R. Kolář [-] , J. Kalfiřt [-] , B. Koch [-] , V. Eck [-] , Z. Křováček [-] , P. Klátil [-] (62. A. Sýkora [-] )

ŽK: 8. D. Brda , 35. P. John - 79. S. Rous .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: KUČERA Jiří - TITLBACH Marek, POLÍVKA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.