0:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

21.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Novák chytil penaltu a Lány i v desíti ubránily náskok z prvního poločasu


Branky


0

Neúspěšná penalta sebrala Kolešovicím šanci se vrátit do utkání ve druhém poločase a Lány už cennou výhru do konce zápasu uhlídaly i bez vyloučeného Kroba.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Zápas začali hosté dobrou kombinační hrou a první půlhodinovka byla jejich. Skóre otevřeli v sedmé minutě, kdy Humr zatáhl míč po pravém křídle a přesně připraveným centrem pro Reichla nebyl problém vsítit, 0:1. Ve 13. minutě Matějka přidal střelou zpoza vápna gól na 0:2. Ke konci prvního poločasu před bránou Lánští dobře zabránili a do kabin se šlo za stavu 0:2.   Ve druhém poločase se tým hostů zatáhl a přestali kombinovat. Lánští měli ještě pár šancí, které ale nedokázali proměnit. Kolešovice začali být aktivnější a to se jim vyplatilo. Lánskému obránci byla odpískána ruka ve vápně a domácí měli šanci snížit penaltovým kopem. Výborný brankář Novák ale pokutový kop zlikvidoval. Posledních patnáct minut hosté dohrávali po vyloučení Kroba, pouze v deseti hráčích. Museli malinko předělat sestavu, zatáhli se na vápno, kde se bránilo. Po mnoha rohových kopech a šancích Kolešovic dokázali ubránit stav 0:2 a odvezli si tak tři cenné body.    


Ohlasy k zápasu



SK Lány
Jakub Matějka: Do zápasu jsme šli s jasným cílem, a to odvézt tři body. Vítězství pro nás bylo důležité jelikož na ocasu tabulky se cenní každý získaný bodík.



Sestavy


Český Lev Kolešovice
A. Herink [-] - O. Ridzoň [-] , M. Štícha [-] , P. Němec [-] , J. Kovář [-] - J. Holeček [-] (78. M. Kalík [-] ) , M. Stiska [-] , P. Matějovský [-] , P. Barthel [-] - M. Houška [-] , A. Jelen [-] (36. P. Jankura [-] ) -

SK Lány
L. Novák [-] - D. Švigár [-] , D. Keller [-] (82. V. Loskot [-] ) , L. Krob [-] , J. Loskot [-] - I. Rybář [-] , Č. Dolák [-] , J. Matějka [-] , L. Švolba [-] - M. Reichl [-] (89. D. Jirava [-] ) , O. Humr [-] (68. L. Mocsonoky [-] )

ŽK: 57. L. Krob . ČK: 74. L. Krob .
Počet diváků: 53. Rozhodčí: KUČERA Jiří - DĚDKOVÁ Gabriela, CHROUSTOVSKÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.