Pavlíkovskou snahu zmařil výtečný Fiedler a pět branek Telváka


Branky


0

Hosté přijeli na Olešnou bojovat o životně důležité body v boji o záchranu a od úvodu napadali rozehrávku domácích již na jejich polovině. Z jejich snahy bylo patrné, že rozhodně ještě nesložili zbraně a budou se do konce soutěže o udržení rvát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Navzdory velké aktivitě hostů, první střelu na branku vyslal ve 3. minut po centru Kandlera domácí P. Telvák a jeho přesný volej skončil u pravé tyče,1:0. Ihned z protiútoku mohli hosté vyrovnat,ale střela letěla jen doprostřed branky.V 8´ střílel z trestného kopu těsně vedle pravé spojnice Fiedlerovi branky Franěk. V 10´ se stejná šance naskytla domácím. Kollmannovu tečovanou střelu ještě Beneš reflexivně vyrazil, ale dorážející Jiránek se nemýlil, 2:0 pro domácí. Ve 12´ utekl po pravé straně pavlíkovský Polcar, ale Fiedler předvedl první ze skvělých zákroků. Totéž se mu podařilo v 15´, když zlikvidoval další velikou šanci hostů. Ve 22. minutě byl ovšem krátký na přesnou střelu Polcara, který využil jeden z nebezpečných útoků hostů a přesnou střelou z hranice šestnáctky snížil na 2:1. Pavlíkovští dál bojovali, jenže domácí měli ve svém středu neuvěřitelně produktivního P. Telváka. Ten ve 34´ využil Jiránkovu přesnou přihrávku na malé vápno a zvýšil vedení už na 3:1. Za čtyři minuty navíc vysunul Telváka Helebrant, domácí útočník si situaci nekomplikoval a z hranice šestnáctky vyhnal pavouky z levé šibenice branky hostů, 4:1. Poslední šanci první půle zlikvidoval ve 43´ Fiedler Burešovi, když mu chytil samostatný únik. Do kabin se šlo přes vyrovnaný průběh a množství šancí na obou stranách s mnohem příznivějším stavem pro oceláře z Olešné.

 

Pavlíkov sahal po zvratu

Ihned v úvodu druhého poločasu unikl hostující obraně Kandler, ale jeho střela mířila mimo branku. Úplně stejně dopadl pokus hostů o minutu později. Že pavlíkovští nesložili zbraně dokázal v 53´ Hink, když se na pravé straně zbavil nejprve Pavlíčka, poté obešel Hlavsu a nechytatelnou střelou na zadní tyč prostřelil Fiedlera, 4:2. A v 57´ mohli hosté zápas ještě více zdramatizovat, ale míč po střele z úrovně penalty proletěl těsně vedle pravé tyče domácí branky! V 66´ minutě už na druhé straně gól slavil Kollmann, ale jeho radost zastavil zdvižený praporek. Hosté se dál snažili o kontaktní branku, ale pozorně bránící domácí je do žádných vyložených šancí nepouštěli. Pavlíkovské naděje utnul definitivně v 71. minutě Telvák. Kandler ho našel přesným centrem, ten z hlavy Telváka nejdříve skončil jen na tyčí, ale odražený balón pohodlně doklepl do prázdné branky, 5:2. V 73´ našel čtyřicetimetrovým pasem ve vápně zcela volného Telváka Procházka, ale domácí kanonýr tentokrát selhal při zpracování. V 77´ vybojoval na vlastní polovině míč velmi dobře hrající Pavlíček, předal jej volnému Kandlerovi,ten rychle posunul na Telváka, který z 18 metrů zamířil svojí pravačkou opět přesně a podtrh tak své pětigólové střelecké představení, 6:2. V 84´ střílel ještě povedeně Jiránek, ale hostující Beneš míč vytěsnil na roh. Poslední šanci utkání si v 88´ vypracovali sympaticky hrající pavlíkovští, ale míč skončil těsně mimo branku. Krátce na to velmi dobře pískající sudí Sedláček utkání ukončil. Pro Pavlíkovské to byla krutá lekce z produktivity, protože předvedenou hrou rozhodně nezaostávali.



Ohlasy k zápasu


FC Olešná
Miloslav Doležal: Dnes jsme šli do zápasu opět bez mnoha hráčů a navíc se zvěstmi o tom, že to Pavlíkovu necháme. Hlavně z tohoto důvodu jsem nesmírně rád, že jsme zvítězili. Utkání vůbec nebylo tak jednoznačné, jak napovídá výsledek. Zásadní rozdíl byl v tom, že my jsme z osmi šancí vytěžili zásluhou Telváka šest branek, zatímco hosté zejména v první půli narazili na výborného Fiedlera. Výsledek je pro hosty docela krutý.

SK Pavlíkov
Lukáš Konopásek: K dalšímu důležitému utkání na Olešnou sme odjeli bez opory zadních řad Luboše Gerharta. A hned od prvních minut bylo bohužel vidět, že to bude problém. K tomu jsme neproměnili velké šance. Obranná činnost v tomhle zápase byla žalostná, čemu taky odpovídá výsledek.



Počet diváků: 70. Rozhodčí: SEDLÁČEK Petr - ITNER Richard (N), HEKL Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.