3:4
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 17:00

26.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lány zaspaly začátek druhé pětačtyřicetiminutovky


Branky


35. T. Hink , 60. T. Hink , 64. L. Kříž - 11. O. Humr , 17. J. Matějka , 32. D. Jirava , 77. O. Humr
0

Mančaft z Lán vyjel na poslední bitvu na letiště do Pavlíkova. Druhý poločas hosté podcenili a rozhodoval až Humr v 77. minutě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Do zápasu vstoupili dobře hosté. První gól vstřelil Humr v 11. minutě, po kolmé nahrávce ze středu hřiště se nemýlil a přesně zakončil podél brankáře k tyči. Druhý gól, po krásném rohu Doláka na přední tyč, vstřelil hlavou na zadní tyč Matějka v 17. minutě. Na 0:3 navýšil ve 32. minutě Jirava krásnou střelou k tyči z vápna. První poločas byl v režii Lán, nakonec se však podařilo skórovat i domácímu celku. První gól Pavlíkova padl po standardní situaci. Dobře odcentrovaný balón umístil nekompromisně do branky Hink. Poločas tedy skončil 1:3.     Druhý poločas Lánští podcenili a vstoupili do něj laxně. Pavlíkov dobře kombinoval a hrál na brejky. Na 2:3 snížil po nedorozumění lánské obrany opět Hink. V 64. minutě vyrovnal Kříž na 3:3. V posledních 20 minutách znovu hosté ožili a začali útočit. Po pár neúspěšných brejcích se zadařilo v 77. minutě Humrovi navýšit na konečný výsledek 3:4.


Sestavy


SK Pavlíkov
Z. Melč [-] - T. Gebhart [-] (87. P. Čech [-] ) , L. Konopásek [-] , T. Hink [-] , M. Škrlant [-] , L. Gebhart [-] (27. D. Čech [-] ) , A. Bureš [-] (63. N. Grech [-] ) , K. Novák [-] , D. Franěk [-] , R. Brož [-] (46. L. Kříž [-] ) , M. Brož [-]

SK Lány
J. Loskot [-] - V. Loskot [-] , D. Švigár [-] , D. Keller [-] , J. Krátký [-] , M. Rajgl [-] - D. Jirava [-] , J. Matějka [-] , Č. Dolák [-] , L. Švolba [-] - O. Humr [-]

Počet diváků: 25. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - POLÍVKA Zdeněk, TITLBACH Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.