Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

16.kolo, Středočeský | Kolín | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černá desetiminutovka připravila domácí o body


Branky


0

V Rostoklatech se představila rezerva Velimi. Papírové předpoklady byly na straně hostů, ale domácí dokázali skórovat hned ve druhé minutě. Ale mezi osmnáctou až devětadvacátou minutou hosté třikrát udeřili. Traverza sice vzápětí korigovala, jenže to už bylo málo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Traverza se ujala vedení hned v první minutě

Domácí se ujali vedení hned v první minutě po zaváhání hostujícího brankáře Hroudy - 1:0. Úspěšným střelcem byl Pavel Chvojka. Velimské béčko mělo špatný vstup do utkání a prvních patnáct minut se hledalo. Teprve v osmnácté minutě se hostujícímu týmu povedla rychlá akce a Lukáš Vlk tvrdou přízemní ranou za hranicí vápna prostřelil domácího gólmana Peřestého - 1:1. Poté se hostům, kteří byli favoritem zápasu, povedly ještě dvě rychlé akce a odskočili po brankách Ladislava Hájka a Martina Beníška na rozdíl dvou branek - 1:3. Domácím se před poločasem podařilo snížit, když si hostující obrana nepohlídala odražený balón po standardní situaci a Lukáš Cenigr pohodlně snížil na 2:3. Tak skončil i poločas.

 

Hosté výhru ubránili

Do druhého šli hosté s cílem, co nejdříve vstřelit branku a zápas rozhodnout, což jim ale s nadšením a bojovností hrající domácí tým nedovolil. Sice hned po zahájení druhé půle spálil vyloženou šanci velimský M. Beníšek, když neproměnil samostatný nájezd, pak ale zahrozili dvakrát domácí a hostující obrana odvracela míč z malého vápna jen s vypětím všech sil a se štěstím. Hostujícímu týmu dělal potíže nejen houževnatý domácí tým, ale také velmi špatný stav hrací plochy a nepřízeň počasí. Teprve v poslední desetimunutovce získali hosté opět herní převahu a pět minut před koncem rozhodl utkání svou brankou Marek Kosina, kdy uklidil do poloprázdné branky míč vybojovaný J.Kasalem - 2:4.

 



Ohlasy k zápasu



FC Velim B
Jaroslav Jedlička, trenér: Vstup do utkání se nám nepovedl a hned jsme po chybě gólmana prohrávali. Celkem brzy jsme ale vyrovnali a přidali ještě dvě branky. Domácí ale dali před poločasem kontaktní gól a v druhém jsme museli bránit hubený náskok. Až těsně před koncem jsme přidali pojistku v podobě čtvrtého gólu.



Sestavy


TJ Rostoklaty
D. Peřestý [-] - J. Šrail [-] , R. Krajník [-] (80. T. Richtr [-] ) , O. Machů [-] (75. D. Šťastný [-] ) , P. Škréta [-] - S. Belovski [-] , L. Cenigr [-] , F. Čabrádek [-] , P. Strnad [-] (67. M. Šperlich [-] ) - T. Němec [-] , P. Chvojka [-]

FC Velim B
J. Hrouda [-] - L. Vlk [-] (46. J. Svoboda [-] ) , O. Kosina [-] (60. L. Kostka [-] ) , J. Dejmek [-] , L. Sixta [-] - M. Beníšek [-] , L. Hájek [-] , R. Čepelák [-] , J. Vlk [-] - M. Kosina [-] , J. Kasal [-] (69. M. Hrabal [-] )

ŽK: 40. J. Dejmek .
Hráči zápasu: R. Čepelák .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Voborník Josef - KUBELKA Milan (N), JEDLIČKA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.