Kanonáda domácích proti oslabenému soupeři


Branky


0

Nekompletní tým hostující Tuchorazi dorazil na hřiště na jaře výborně hrajícího Dobřichova. Podle toho také vypadal scénář a hosté si na konci zabalili na cestu domů třináct kousků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostů se nakonec sešlo devět

Domácí si po vydařené jarní části sezóny chtěli užít poslední zápas. Je otázkou, zda toto užití je naplnilo. Tuchorazských totiž přijelo nakonec jen devět a utkání podle toho vypadalo. Dobřichov sázel jeden gól za druhým, ale zároveň zapomínal na zadní vrátka. Hosté nedůslednost potrestali po brejku a snížili na 3:1. Ale neměli šanci odolávat. V druhém poločase dokázali hosté vstřelit i druhou branku a střelcem byl v obou případech Pavel Topol. V domácím dresu se blýskl čtyřmi góly David Konůpek, hattrick vstřelili Štěpán Kára (zvládl ho pouze za druhý poločas) a Jaroslav Hojer.



Ohlasy k zápasu


SK Dobřichov
Štěpán Kára, hráč: K poslednímu utkání jsme nastoupili s tím, že si ho chceme hlavně užít, ale taky vyhrát a upevnit si tak konečnou sedmou pozici po skvělé jarní jízdě. Nejdříve to ale vypadalo, že se soupeř ani nesejde, nakonec jich přijelo devět statečných a podle toho také zápas vypadal. Rychle jsme se dostali do vedení, ale soupeř nás dokázal zaskočit brejkem a naší nedůsledností, kdy jsme pořád útočili a obranu nechali otevřenou. Poločas nebyl až tak odevzdaný jako druhý ze strany soupeře, který jen čekal až rozhodčí ukončí jejich trápení a zastaví naše namlsané hráče. Je to možná škoda, že tým nepřijel v plné sestavě, hrálo by se určitě jinak.




Sestavy


SK Dobřichov
M. Svátek [-] - J. Valeš [-] (46. Š. Kára [-] ) , D. Konůpek [-] , P. Vrátný [-] (46. M. Souček [-] ) , J. Jelínek [-] , J. Hojer [-] , J. Patočka [-] , A. Procházka [-] , P. Machata [-] , M. Vízek [-] , M. Valeš [-]

FC Tuchoraz B
Z. Blecha [-] - D. Sodoma [-] , J. Novák [-] , M. Sliva [-] , M. Vosecký [-] , P. Topol [-] , J. Moravec [-] , M. Bláha [-] , D. Šimůnek [-] , T. Hladík [-]

Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.