3:2
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 14:00

12.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí potvrdili roli favorita!


Branky


10. A. Mašek , 20. A. Mašek , 66. S. Byrtus - 49. D. Šimek , 64. V. Čech
0

V dnešním úvodním utkání 12. kola se nám představili celky TJ Baník Líně B a TJ Sokol Přěhýšov. V ne až tak atraktivním utkání vyhráli svěřenci trenéra domácích S. Tlachače 3:2!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mašek sestřelil hosty

Lépe do utkání vstoupil domácí celek, hned v úvodních minutách bylo vidět, že je o něco lepším týmem. Úvodní gól padl v 10. minutě, kdy po chybě hostujícího stopera se zmocnil míče útočník Antonín Mašek a ten nedal brankáři sebemenší šanci a poslal tak Líně do vedení. Poté hra plynula v poklidném stavu a šancí na obou stranách moc nebylo. Pak přišla opět chvíle A. Maška, který ve 20. minutě utíkal po levé straně s míčem a opět proměnil svoji šanci. Nechytatelnou střelou poslal tak domácí do 2 gólového vedení. Poté hra začala nabírat na tempu, hosté se jen tak nevzdali a začali více přiostřovat. V 2. polovině 1.poločasu jsme byli svědky 2 jediných žlutých karet. Zajímavé na tom je, že ji dostal právě autor 2 branek A. Mašek ve 30. minutě, který patřil k nejaktivnějším hráčům na hřišti. Ještě aby ne, když tento forward hraje i za A-tým Líní v okresním přeboru Plzeň- sever. Tam ale hraje na pozici obránce. 2. žlutou kartu dostal nejlepší hráč hostů Václav Čech. O něm ale více ve 2. půli. Oba celky šli do kabin za stavu 2:0 pro domácí.

Zdramatizování zápasu nemělo dlouhého trvání

V kabině si hosté řekli, že dneska ještě nekončíme a bylo to vidět i na hřišti. S velkým odhodláním začali více bojovat a bylo vidět, že ve srovnání s 1. půlkou to bylo něco jiného. O kontaktní gól se ve 49. minutě postaral hráč Daniel Šimek. Hosty to hodně nakoplo a pokračovali ve své hře i nadále. Domácí měli také nějaké příležitosti, ale nedokázali toho naplno využít. Tlak hostů se přece jen vyplatil, v 64. minutě Václav Čech skóroval do sítě domácích a hra se nám opět vyrovnala. Bohužel radost hostů z vyrovnávacího gólu neměla dlouhého trvání. Po zmatku v pokutovém vápně se v 66. minutě zmocnil míče střídající hráč Stanislav Byrtus a ten z bezprostřední blízkostí poslal opět Líně do vedení 3:2. A tento výsledek nám vydržel až do konce zápasu. Sice Přehýšovští ještě měli nějaké sem tam příležitosti, ale gólman domácích jim nedal už žádnou šanci pustit balon za svá záda. A tak hosté odjíždějí domů s prázdnou a i nadále zůstávají posledním celkem tabulky, pokud nebudeme počítat Tlučnou B, která neodehrála ani jeden zápas v sezóně.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Líně B
Milan Vágner (předseda): Myslím, že jsme si to vítězství zasloužili. Byli jsme o něco lepším celkem a i když se soupeř na nás dotáhl, my jsme ale dokázali rychle odpovědět. Musím hlavně vyzdvihnout výkon našeho Antonína Maška, bez kterého by se nám tento zápas nepovedl dotáhnout do úspěšného konce. Za výhru jsem spokojen.

TJ Sokol Přehýšov
Roman Routschka (trenér): Domácí si výhru zasloužili. Sice jsme je lehce potrápili, ale byli prostě lepším týmem. Kluci od nás ale podali pěkný výkon a nemůžu je za nic trestat. Spadnout už nikam nemůžeme, tak to nebereme nějak moc zle. Jedná se přece jen o IV. třídu.



Sestavy


TJ Baník Líně B
R. Dudík [-] - L. Vlasatý [-] , A. Mašek [-] (54. S. Byrtus [-] ) , J. Šlouf [-] , P. Princl [-] , A. Grätsch [-] , A. Fekete [-] , M. Boreček [-] , J. Špaček [-] , J. Adamovič [-] , T. Junk [-]

TJ Sokol Přehýšov
P. Kučera [-] - D. Svoboda [-] (55. L. Valach [-] ) , M. Heřman [-] (23. D. Šimek [-] ) , M. Rác [-] , D. Dvořák [-] , J. Lippert [-] (46. J. Hána [-] ) , V. Čech [-] , B. Kuchynka [-] , V. Macháček [-] , J. Šnajdr [-] , R. Fišer [-] (40. P. Koreš [-] )

ŽK: 30. A. Mašek - 33. V. Čech .
Místo: Líně. Počet diváků: 20. Rozhodčí: BUREŠ Tomáš - TOPTEJ Emil (N), MAŠEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.