Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

23.kolo, Pardubický | Pardubice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pardubičky vlétly na Máteřov


Branky


0

Domácí hráči nastoupili do zápasu opravdu rázně, po pětadvaceti minutách vedli už 4:0 a položili tak základ k vysokému vítězství. Další informace naleznete v následující reportáži.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se nestačili rozkoukat a bylo to 4:0

Hosté mají poslední dobou velké problémy se sestavou, kdy jim situaci komplikují zranění a potřeby A týmu. Máteřovští tentokrát po delší době uvítali ve svých řadách Jana Buňku, který byl podzimní brankářskou jedničkou. V tomto zápase dostal přednost v brance Doležal a Buňka tak pomáhal svým spoluhráčům v poli.

Máteřov často trápí špatné vstupy do utkání. Což se v Pardubičkách jen potvrdilo, domácí na nic nečekali, na svého soupeře vlétli a už ve 2.minutě se radovali z úvodní branky. Čásenský dostal kolmou přihrávku za obranu a tváří v tvář šajtlí překonal brankáře Doležala - 1:0.

Běhavý tým Pardubiček hojně využíval kolmých přihrávek na rozeběhnuté rychlé ofenzivní hráče a to dělalo Máteřovu veliké problémy.

V 16.minutě se po centru prosadil hlavou kapitán Zelenda - 2:0.

Ve 23.minutě dostali domácí možnost zahrávat penaltu. K té se postavil Luptovský a předvedl opravdu netradiční provedení. Domácí záložník totiž zvolil střelu za nohou, tzv. rabona kop a míč letěl přesně k tyči - 3:0.

Hosté se ještě ani nevzpamatovali ze třetího gólu ve své síti a už inkasovali počtvrté. Ve 25.minutě svoji druhou branku vstřelil Čásenský - 4:0.

S Máteřovem to nevypadlo vůbec dobře, hostující ternér se rozhodl vyztužit střed hřiště a nasadil do hry Jiřího Mzyka, který nahradil zraněného kapitána Žďárského.

O chvíli později se už radovali také máteřovští, když se po přihrávce dostal do úniku Jonáš a zakončil střelou podél brankáře - 4:1.

To stále nebylo v první půli vše. Poslední slovou si totiž vzal ve 43. minutě Zelenda, který potrestal nedorozumění Doležala s Burešem - 5:1.

Na góly vyrovnaně

Druhý poločas už Máteřov dokázal zvládnout lépe a trochu se domácím vyrovnal. 

Ale ještě předtím přidal šestý gól domácích Brus - 6:1.

Mateřovský elitní střelec Jonáš si ve druhé půli připsal několik šancí, ale proměnil jen jednu z nich. V 75.minutě měli hosté k dispozici nepřímý volný kop. Ten dokázali proměnit, jenže rozhodčí ještě ve stejnou chvíli přerušil hru, takže se celá situace musela opakovat. I druhý pokus hostů skončil v síti a Jonáš snížil na 6:2.

Žádná další branka už nepadla a druhá půle tak skončila na góly vyrovnaně.

Pardubičky působí na jaře velice dobrým dojmem a vyšvihly se již na pátou příčku. Naopak Starému Máteřovu se příliš nedaří, navíc ho čeká v příštím kole těžký úkol v podobě zápasu s Mikulovicemi.



Ohlasy k zápasu



SK Starý Mateřov B
Jiří Škrha ( trenér St. Máteřova ): „Stále nás trápí špatné vstupy, nejen na začátku zápasu, ale i po poločase. Než se rozkoukáme, vždycky dostaneme gól. Přijde mi jako by kluci byli snad ještě duchem v kabině. Navíc mám problém s poskládáním sestavy a tak zkoušíme, co se uchytí."

Autor: L. N.


Sestavy


SK Pardubičky B
L. Dufek [-] - T. Jonáš [-] , T. Maršíček [-] , M. Němec [-] , J. Bednář [-] - V. Luptovský [-] , Z. Brus [-] , T. Mrázek [-] , O. Zelenda [-] - M. Kantor [-] , J. Čásenský [-] -

SK Starý Mateřov B
O. Doležal [-] - V. Procházka [-] , J. Bureš [-] , P. Hromádko [-] , A. Honzíček [-] - D. Blažek [-] , J. Buňka [-] , P. Žďárský [-] (25. J. Mzyk [-] ) , J. Macek [-] - Z. Žďára [-] , D. Jonáš [-] -

Hráči zápasu: O. Zelenda - J. Mzyk , D. Jonáš .
Místo: Pardubičky. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Šebetka Milan - SVOBODA Martin (N), HOUDEK Miloslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.