Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

13.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Služovicím výhra nestačila


Branky


0

V Bohuslavicích se hrál remízový zápas, který vyhrály šťastně Služovice, kterým ani výhra netačila k tomu, aby postoupily do vyšší soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do Bohuslavic přijely Služovice, které ještě živily naději na postup do okresního přeboru, ale musely spoléhat na klopýtnutí Hněvošic. Hrál se pohodý zápas s šancemi na obou stranách. V 7. minutě po centru služovického Martina Polhoše napálil boční síť Vojtěch Kremser. O čytři minuty později střelu Miroslawa Wójcického vytáhl konečky prstů brankář Jakub Cyrus na roh. Za domácí zahodili své šance Vojtěch Janoš a Petr Cigán. Do vedení šly Bohuslavice v 23. minutě když pěknou individuální akci zakončil střelo do šibenice Michal Strýček - 1:0. Hosté ale srovnali o pět minut později, když chybu domácí obrany a brankáře stoprocentně využil Martin Kremser - 1:1. Hosté pak zahrozili dvěma střelami Miroslawa Wójcického, které zlikvidoval brankář Cyrus. 

 

Ve druhé částí se hrálo v podobném duchu jako v prvním poločase. Úvod vyšel Služovicím. V 50. minutě samostatný nájezd Davidu Vitáskovi vylapal brankář Cyrus. V 53. minutě vysunul Wójcicki Adama Rothera a ten nezakončil. V 55. minutě zahrával Martin Kresmer rohový kop a Jaroslav Černý nadvakrát překonal domácího strážce svatyně - 1:2. V 63. minutě napálil spojnici tyče a břevna služovický David Vitásek, který se dostal i k odraženému míči a prostřelil brankáře - 1:3. V dalším průběhu zaváhal ve vyložených šancích bohuslavický Lukáš Kušnír. Střelu Wójcického na druhé straně zlikvidoval opět gólman Cyrus. Domácí snížili Alešem Barčem, který napálil míč po břevno - 2:3. V poslední minutě ještě zlikvidoval brankář Cyrus Vitáskovi a zápas dospěl k výhře Služovic. Služovice sice vyhrály, ale Hněvošice si v souboji nadálku výhrou zajistily postup.



Ohlasy k zápasu


SK Bohuslavice B
Dalibor Vitásek (trenér): Zápas měl úroveň z obou stran. Zápas byl vyrovnaný, šance se urodily na obou stranách a zápasu by slušela remíza.

TJ Sokol Služovice
Petr Pardy (vedoucí týmu): Byl to vyrovnaný a pohodový zápas. Dostali jsme se do dvoubrankového vedení. Domácí dokázali snížit. My už si v závěru výhru pohlídali.



Sestavy


SK Bohuslavice B
J. Cyrus [-] - P. Cigán [-] , L. Kušnír [-] (46. J. Vitásek [-] ) , A. Barč [-] , M. Breuer [-] , T. Hruška [-] , V. Mička [-] , M. Strýček [-] , V. Janoš [-] (51. F. Kocur [-] ) , M. Šramel [-] , T. Král [-]

TJ Sokol Služovice
P. Skaliňski [-] - M. Kostřiba [-] , M. Kremser [-] , D. Vitásek [-] , V. Kremser [-] , A. Rother [-] (70. P. Ferenc [-] ) , M. Wójcicki [-] , J. Černý [-] , J. Tománek [-] , A. Ciminga [-] , M. Polhoš [-]

Počet diváků: 20. Rozhodčí: VÁCLAVÍK Josef - DIHEL Radek (N), MATONOHA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.