Hoštice se nadále trápí


Branky


10. P. Boček , 22. P. Boček , 66. V. Kocian
0

Hoštice se na jaře nadále trápí v zakončení. Vřesina toho dokázala náležitě využít a oplatit domácím podzimní porážku. V první půli vsítila dvě branky. Ve druhé přidala ještě třetí gól a zaslouženě vyhrála.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jarní trápení Malých Hoštic nemá konce. Navíc musely Hoštice nastoupit v brance s hráčem z pole Martinem Slížem. Toho všechno využila bezezbytku Vřesina. Hned ve 4. minutě zavraždil šanci vřesinský Martin Boháč, který jen těsně přestřelil domácí bránu. V 10. minutě už šli hosté do vedení, když se po centru Martina Gajdy důrazně prosadil Petr Boček a poslal míč podél brankáře do domácí sítě – 0:1. O pět minut později měl domácí Erik Klinger na hlavičce vyrovnání, ale hostující brankář David Hruška míč reflexivně vyrazil na roh. Vřesina pak navýšila své vedení v 22. minutě, když po rohu Martina Boháče vymetl z otočky šibenici hostující branky Petr Boček – 0:2. Pak se hra odbývala mezi šestnáctkami. Minutu před odchodem do šatny střelu vřesinského Vítězslava Čecha kryl domácí brankář Martin Slíž.

 

Ve druhé půli se hrálo stále podle stejných not. Domácí se nadále trápili a hosté své vedení ještě navýšili. V 62. minutě ještě mířil Martin Boháč nad. V 65. minutě se ve středu hřiště nádherně uvolnil Vojtěch Kocián a svůj samostatný nájezd s chladnou hlavou proměnil – 0:3. Domácí se zmohli už jen na dvě nevyužité šance. Erik Klinger nastřelil hostujícího brankáře davida Hrušku. O něco později zahodil svou hlavičku Matěj Malohlava. Vřesina si náskok už zkušeně pohlídala a připsala si tři body. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Malé Hoštice
Roman Grygarčík (trenér): Do desáté minuty jsme hráli dobře. pak náš výkon šel rapidně dolů. Nedokázali jsme se prosadit. Hráli jsme špatně.

TJ Vřesina
Miloš Chvěja (vedoucí mužstva): Zaslouženě jsme vyhráli. Celý zápas jsme byli lepším týmem a mohlo to skončit ještě větším rozdílem. Celý zápas jsme domácí do ničeho nepustili.



Sestavy


TJ Slavia Malé Hoštice
M. Slíž [-] - J. Chřibek [-] , R. Blaga [-] , M. Staníček [-] (41. J. Grygarčík [-] ) , I. Xenitidis [-] , T. Wiltsch [-] (58. O. Pavelka [-] ) , R. Blaga [-] , M. Thiemel [-] (66. M. Malohlava [-] ) , E. Klinger [-] (78. D. Kurzica [-] ) , D. Kašný [-] , M. Kara [-]


ŽK: 78. V. Čech , 85. M. Gajda .
Hráči zápasu: I. Xenitidis - P. Boček .
Počet diváků: 90.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.