Stěbořice prohospodařily dvoubrankové vedení


Branky


0

Zápas dvou rozdílných poločasů, kdy v prvním se ujaly hosté ze Stěbořic dvoubrankového vedení. Vávrovice v druhém dějství dvěma góly vyrovnaly a soupeři se tak rozešli smírně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas dvou rozdílných poločasů se odehrál na hřišti ve Vávrovicích, kam zavítaly Stěbořice. V tom prvním jasně na hřišti kralovaly Stěbořice, které domácí fotbalisty přehrávaly ve všech směrech. Zaslouženě se taky ujaly vedení v 21. minutě, když Pavel Vavrečka po krásné uličce Michala Josefuse obstřelil brankáře domácích Patrika Košárka – 0:1. V dalším průběhu zahodili dvě velké šance Pavel Vavrečka a Michal Jamnický, které vychytal domácí brankář Patrik Košárek. Vedení Stěbořice navýšily v 40. minutě, když brankář domácích zaspal po centru Ondřeje Šumbery a důrazný David Burda dorazil střelu do brány – 0:2. 

 

Ve druhém dějství se obraz hry změnil. Domácí přeskupili sestavu a hosté začali hrát velmi diletantsky a Vávrovice toho využily. V 51. minutě proměnil centr bývalého hokejisty Davida Galvase skluzem Daniel Cahel, když využil chyby obránců Martina Palety a Martina Fiedlera – 1:2. Hosté odpověděli sérii osmi rohů za sebou, kdy hlavně hlavičky Pavla Vavrečky a Michala Josefuse hodně zaváněly brankou. Největší stěbořickou šanci zahodil David Burda. Pět minut před závěrečným hvizdem rozhodčího vybojoval míč vávrovický David Galvas, který utekl Martinu Fiedlerovi a  našel za hranici šestnáctky Jana Morische, jenž tvrdou střelou propálil úplně vše, co mu stálo v cestě – 2:2. Domácí pak ještě mohli strhnout vedení na svou stranu, ale Filip Mrusek ve své šanci zaváhal. Utkání tak skončilo dělbou bodů. 



Ohlasy k zápasu


FK NOVA Vávrovice
Martin Greipel (trenér): V první půli nás přehrávali ve všem. Hráli výborný fotbal, a my jsme nevěděli, kde jsme. V kabině byl trošku vítr a my se začali dostávat do tlaku a do hry. Nejdříve jsme snížili a v samém závěru jsme vyrovnali.

TJ Sokol Stěbořice
Milan Hanslík (trenér): Zápas dvou rozdílných poločasů. V první jsme hráli dobře, což jsme taky vyjádřili i gólově. Druhou půli nechápu. Hráli jsme jako diletanti. Branky jsme inkasovali po hrubých chybách našich obránců.



Sestavy


FK NOVA Vávrovice
P. Košárek [-] - D. Kříž [-] (46. J. Štencek [-] ) , D. Cahel [-] , J. Schneider [-] , J. Laifert [-] , J. Lichovník [-] , J. Morisch [-] , F. Mrusek [-] (89. J. Chryczyk [-] ) , J. Morbitzer [-] , D. Galvas [-] , R. Schreiber [-] (65. M. Schoppik [-] )

TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - M. Josefus [-] , D. Burda [-] , M. Jamnický [-] (73. J. Holubec [-] ) , O. Šumbera [-] , O. Šmalec [-] , T. Král [-] , M. Fiedler [-] , M. Paleta [-] , M. Kokeš [-] (90. P. Fiedler [-] ) , P. Vavrečka [-] (83. R. Kokošek [-] )

ŽK: 83. J. Schneider - 78. D. Burda .
Hráči zápasu: P. Košárek , D. Cahel .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: LUDVÍK Radim - DEDEK Vojtěch, ŠUMBERA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.